• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija ima selektora - Radovan Ćurčić!

Autor mondo.rs

Holandskog stručnjaka Dika Advokata na klupi Srbije zameniće Radovan Ćurčić. Trener koji je mladu reprezentaciju odveo na Evropsko prvenstvo preko Španije dobio poziv još u petak uveče.

 Srbija ima selektora - Radovan Ćurčić! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Srbija u utorak igra prijateljsku utakmicu protiv Grčke, a na klupi "orlova" sedeće Radovan Ćurčić!
Istog dana, u subotu, FSS se razišao sa Dikom Advokatom.

Onog trenutka kada je Cunajet Čakir odsvirao kraj utakmice Danska - Srbija, selektor "olrova" Dik Advokat bio je bivši. Samo jedan osvojen bod iz tri odigrane utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. bili veliko su razočaranje, pa je sporazumni raskid ugovora sa holandskim trenerom i logičan epilog dan posle meča.

Čelni ljudi Fudbalskog saveza Srbije reagovali su ekspresno i isto veče pozvali Radovana Ćurčića da preuzme nacionalni tim i da "orlove" vodi već na prvoj sledećoj utakmici - u utorak protiv Grka na Kritu.

Poziv je dosadašnjeg selektora "orlića" zatekao u Češkoj, gde je u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo pratio utakmicu mladih selekcija Danske i Češke.

Ćurčić i njegovi saradnici trebalo je u utora da odgledaju i meč mladih Čeha i Nemaca, ali će iz Prega, preko Beograda, produžiti pravo na Krit.

PROČITAJTE ŠTA JE ĆURČIĆ REKAO PO DOLASKU U BEOGRAD

Pretpostavlja se da će jedini uslov Ćurčića za preuzimanje "A" tima Srbije biti da ovog puta bude dugoročno rešenje, a ne v.d, što je već jednom i bio, kao i Ljubinko Drulović u višemesečnom periodu između Siniše Mihajlovića i Dika Advokata.

"Orlove" bi do kraja kvalifikacija trebalo da vodi kompletan stručni štab mlade reprezentacije. Ćurčić kao selektor, odnosno Bane Vukašinović, Srđan Vasiljević, Ivan Cvetković i Zoran Ljujić kao treneri.

Posle ovih saznanja, MONDO je telefonskim putem pokušao da stupi u kontakt sa predsednikom FSS Tomislavom Karadžićem, generalnim sekretarom Zoranom Lakovićem i trenerom Radovanom Ćurčićem, nismo imali uspeha za sada. Prva dvojica nisu odgovarali na pozive, dok je Ćurčićev broj bio nedostupan.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC