• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić i Pjanić: Ne plašimo se Izraela

Autor mondo.ba

Na zvaničnoj press konferenciji pred meč sa Izraelom obratili se selektor Safet Sušić i Miralem Pjanić.

 Sušić i Pjanić: Ne plašimo se Izraela Izvor: mondo.ba

Izvor: mondo.ba

Uprkos brojnim problemima oko sastava tima za meč protiv Izraela, selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić bio je samouvjeren na press konferenciji pred meč.

"Još imam jednu dilemu i sutra ćemo da je riješimo. Asmir Begović je trenirao i juče i dan prije toga i neće biti nikakvih problema kada je njegov nastup u pitanju. Mi smo ekipa koja nijednu utakmicu do sada nije igrala da ne izgubi. Mi ćemo pokušati pobijediti, mada neće biti nimalo lako. Igraju kod kuće pred svojom publikom. Siguran sam da će igrači dati sve od sebe, jer su svjesni situacije i poraz sutra bi nas udaljio od našeg cilja. Čak i ako odigramo neriješeno ostajemo u trci za prva dva mjesta," rekao je Sušić.

Popularni Pape smatra da je njegov tim jednostavno kvalitetniji od sutrašnjeg protivnika.

"Ako pogledate ekipu koja će sutra igrati onda ćete doći do zaključka da devet igrača koji su igrali protiv Argentine će igrati sutra. Ekipa koja ima jednog Begovića, Spahića, Pjanića, Lulića, Bešića je izuzetni kvalitetna i ja sam siguran da će odigrati odlično. Vidio sam koliku želju imaju i uopšte me nije strah sutrašnje utakmice. Ne bih ništa obećavao, u fudbalu je sve moguće, ali vjerujem da možemo do povoljnog rezultata sutra. Nadam se da ćemo sutra, te koji jedva čekaju loš rezultat razočarati," kaže Sušić.

Velika odgovornost sutra će biti na našem najkreativnijem igraču Miralemu Pjaniću.

"Nemam nikakav pritisak ni kada su svi tu, ni sada. Uvijek dajem sve od sebe. Imamo nesreću sa povredama i vidio sam da smo svi vrlo motivisani. Imamo veliku želju da pokažemo da igramo dobro i da uzmemo sva tri boda. Ako ne osvojimo tri boda biće jako teško da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Svjesni smo da sutra možemo napraviti dobar rezultat," kaže Pjanić i dodaje:

"Trenutno se više priča o negativnom, nego o pozitivnom. Mislim da se o prvoj utakmici može pričati negativno, ali su rezultati protiv Velsa i Belgije bili realni. Poštujemo protivnika i znamo da će biti teško, ali mi i pored ovih povreda imamo odličnu ekipu i ko god bude na terenu daće sve od sebe i nadam se da ćemo otići iz Haife sa pobjedom," rekao je Pjanić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC