• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zmajevi odradili posljednji trening pred Izrael

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine odradili su danas treći, ujedno posljednji trening u Zenici prije puta u Haifu, gdje će u nedjelju odigrati utakmicu kvalifikacija za EURO 2016 protiv Izraela.

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine odradili su danas treći, ujedno posljednji trening u Zenici prije poslijepodnevnog puta u Haifu, gdje će u nedjelju odirati utakmicu kvalifikacija za EURO 2016 protiv Izraela.

Svi igrači na koje će se selektor Safet Sušić računati u Izraelu danas su trenirali punim intenzitetom. 

"Ne bih želio prognozirati ishod meča. Do sada smo to radili i nismo se baš proslavili. Na svakome od nas je da pruži maksimum, te ako se to desi nadam se najboljem“, rekao je Muhamed Bešić, bh. reprezentativac i prvotimac engleskog Evertona.

Haris Medunjanin koji je jedno vrijeme igrao za Maccabi Tel Aviv iz Izraela, danas igrač špnanke Deportivo la Corune, smatra da sa saigračima iz reprezentacije BiH, bez obzira što u Haifu idu oslabljeni, može do pozitivnog rezultata.  

"Igrao sam u Izraelu i poznajem njihov način igre. Dobri su i imaju želju da se plasiraju na Evropsko prvenstvo u Francuku, baš kao i mi. Ipak, sve je na nama. Njihova najslabija tačka je zadnja linija i pokušaćemo to iskoristiti i pobijediti“, kazao je Medunjanin.

Utakmica kvalifikacione grupe „B“ Izrael – BiH igra se u nedjelju na stadionu „Sammy Ofer“ u Haifi sa početkom u 21:45 sati po lokalnom, odnosno 20:45 po srednjeevropskom vremenu. Bh. reprezentativci sutra će imati jedini trening na tlu Izraela, što će im biti posljednja provjera pred možda i najvažniji susret u kvalifikacijama za predstojeće EP.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC