• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Begović spreman i biće kapiten u Haifi!

Autor mondo.ba

Fudbaleri Bosne i Hercegovine trenirali su u srijedu u Trening centru u Zenici, a dobra vijest za selektora Safeta Sušića je da će Asmir Begović sigurno biti spreman i nosiće kapitensku traku u meču sa Izraelom.

Poslije silnih problema sa povredama, koje su desetkovale "zmajeve" konačno jedna dobra vijest stiže iz tabora reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Golman Stouk sitija Asmir Begović definitivno je potvrdio da će braniti u Haifi iako je poslije treninirao odvojeno sa fizioterapeutom Ismarom Hadžibajrićem. Na opasku da će stadion "Semi Ofer" u Haifi biti pun izraelskih navijača, čuvar mreže BiH, koji će nositi kapitensku traku zbog povrede Edina Džeke je dodao da je to bolje.

"Mnogo je ljepše igrati pred punim nego pred praznim stadionom. Biće super atmosfera i moramo gledati našu igru i nadamo se da ćemo slaviti na kraju utakmice", rekao je Begović novinarima prije treninga na kojem je uprkos svim kadrovskim problemima vladala jako pozitivna atmosfera.

Zadužen za izjave medijima bio je u srijedu i fudbaler austrijskog Šturma iz Graca Anel Hadžić, koji je u prethodnim mečevima protiv Velsa i Belgije igrao na poziciji štopera, a sada ne zna koju ulogu mu je namijenio popularni Pape zbog brojnih povreda.

"Uvjeren sam da će selektor i stručni štab naći rješenje kako bi ostvarili zacrtani cilj. Još ne znam kako ćemo igrati ali gdje me postavi selektor tu ću poziciju da igram i daću maksimum", rekao je Hadžić.

Prema njegovim riječima, jasno je da BiH očekuje veoma teška utakmica u Izraelu.

"Biće pakao za nas, ali siguran sam da možemo ostvariti vrlo dobar rezultat. Ići ćemo na pobjedu, ali vidjećemo šta će biti. Daćemo sve od sebe za dobar rezultat", rekao je as Šturma.

Duel Izraela i Bosne i Hercegovine na programu je u nedjelju, 16. novembra od 20 časova i 45 minuta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC