• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pape strahuje od novih povreda: Nema treninga!

Autor mondo.ba

Nakon što su brojni igrači "pokošeni" povredama, zbog čega će propustiti kvalifikacioni duel protiv Izraela, selektor "zmajeva" Safet Sušić odlučio je da otkaže sutrašnji jutarnji trening, pa će reprezentativci trenirati samo popodne.

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić odlučio je da otkaže jutarnji trening, koji su "zmajevi" trebali imati u srijedu u Zenici, u strahu od novih povreda koji bi "osakatile" ionako oslabljeni sastav uoči duela kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine protiv Izraela.

Iako je planom priprema prvobitno bilo određeno da se sutra prijepodne održi trening, selektor i stručni štab su procijenili da je igračima potreban odmor, te će bh. reprezentativci odraditi samo jedan popodnevni trening u 17 časova, prije čega će predstavnici medija moći da uzmu izjave od igrača.

Podsjetimo, Sušić protiv Izraelaca neće moći da računa na Edina Džeku, Vedada Ibiševića, Sejada Salihovića, Seada Kolašinac, Josipa Kvesića, Avdiju Vršajevića, Tina-Sven Sušića i vjerovatno golmana Asmira Begovića, čiji je nastup upitan.

Duel Izraela i Bosne i Hercegovine u okviru kvalifikacija za EURO 2016 na programu je u nedjelju od 20 časova i 45 minuta.

Iz Izraela su poručili da "zmajeve" čeka paklena atmosfera na stadionu Sami Ofer u Haifi, gdje će domaći tim bodriti više od 30.000 navijača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC