• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gutman: Igraćemo kao da nam dolazi najjača BiH

Autor mondo.ba

Selektora Izraela Elija Gutmana ne zanimaju previše problemi sa povredama reprezentativaca Bosne i Hercegovine pred utakmicu kvalifikacija za EURO 2016. "Mi ćemo igrati kao da dolaze s najboljim timom".

Izraelski kormilar je optimista pred meč sa Bosnom i Hercegovinom u okviru četvrtog kola Grupe B za odlazak na Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

"Zmajevi" će u Izraelu biti oslabljeni neigranjem Edina Džeke, Vedada Ibiševića, Sejada Salihovića, Seada Kolašinca, Josipa Kvesića, Avdije Vršajevića, Tina-Sven Sušića, a pod upitnikom je i nastup golmana Stouka Asmira Begovića.

Ali, taj podatak previše ne dotiče selektora Izraela Elija Gutmana...

"Apsolvirali smo utakmice sa Kiprom i Andorom i sada nam predstoji meč sa BiH o kojoj najviše razmišljamo. Uradićemo sve što budemo mogli da zabilježimo pobjedu. Jasno je da rivalu nedostaje mnogo standardnih igrača, ali nećemo se opustiti. Igraćemo kao da dolaze u najjačem sastavu", izjavio je Eli Gutman izraelskim medijima.

Pun stadion i bučna publika dočekaće "zmajeve" na stadionu "Semi Ofer" u Haifi. "Nikako ne smijemo da razočaramo naše navijače", naglasio je selektor Izraela.

Duel Izraela i Bosne i Hercegovine na programu je u nedjelju, 16. novembra od 20 časova i 45 minuta.

Na tabeli Grupe B vodi Vels sa sedam bodova iz tri susreta, Izrael ima bod manje iz dvije utakmice, Belgija iz dva meča ima četiri boda, dok je BiH sakupila dva boda iz tri dvoboja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC