• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Partizanu je potreban Zečević

Autor mondo.rs

Govoreći o budućem predsedniku FK Partizan, prvi čovek crno-bele porodice rekao je: "Potreban je neko kao Žarko Zečević od pre 15-ak godina".

 Vujošević: Partizanu je potreban Zečević Izvor: Mondo - Petar Stojanović

Izvor: Mondo - Petar Stojanović

FK Partizan sprema se za izbor predsednika kluba.

Ko će to biti? Teško je i dalje prognozirati, dok se tek nagoveštavaju mogući kandidati. Za sada je sasvim izvesno da to više neće biti aktuelni predsednik Dragan Đurić, koji je vodio crno-bele od 2008. godine.

Izbor budućeg prvog čoveka FK bila je i tema sa prvim čovekom SD Partizan, Duškom Vujoševićem. On je u opširnom intervjuu za poslednji broj "Sporta", rekao da je klubu iz Humske neophodan neko nalik bivšem rukovodiocu Žarku Zečeviću.

"Voleo bih da dođe neko kao Zeka (Zečević, prim. aut), odnosno osoba sa njegovim potencijalom, vezama i energijom. Biću za svakoga ko bude legalno izabran od strane Skupštine i, ukoliko prepoznam onog ko želi dobro, moja puna podrška neće izostati", rekao je Vujošević i podvukao:

"Model je Žarko Zečević od pre 15-ak godina".

On je demantovao da sa aktuelnim predsednikom Đurićem ima odnos "toplo-hladno".

"Ne bih se složio sa tom formulacijom, naši odnosi, što se tiče ličnog dela, uvek su bili korektni. U nekom periodu turbulencije po Partizan i njega lično, dao je doprinos i svakako da mu pripada deo zasluga za dobre rezultate u tom periodu. Koliko mi je poznato, Đurić ne želi da se kandiduje i ja ga u tome u potpunosti podržavam. Došlo je vreme da se nove snage i energije uhvate u koštac sa velikim problemima poput pitanja vlasništva stadiona, ali i rešavanja nagomilanih finansijskih problema, kao i pomoći ostalim klubovima Sportskog društva Partizan, koji su egzistencionalno ugroženi", rekao je Vujošević.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC