• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto Lalatoviću brane da ga stavi u tim?

Autor mondo.rs

Desni bek crveno-belih tražio je razgovor sa trenerom o svojoj minutaži i dobio odgovor koji ga je iznenadio.

Od kada je, u julu, stigao u Ljutice Bogdana, desni bek Predrag Đorđević (24) nijednom nije nastupio u takmičarskim utakmicama. Čak ni kada je Marko Petković doživeo tešku povredu ligamenata kolena.

Bivši igrač Javora za tri i po meseca u Crvenoj zvezdi nije odigrao ni minut. Zato je nedavno tražio i razgovor sa trenerom Nenadom Lalatovićem.

"Jesam (tražio sastanak), nedavno", izjavio je za Sportski žurnal.

Kakav je odgovor dobio?

"Rekao mi je da zaslužujem da budem u kombinaciji za tim, ali da neko 'odozgo' u klubu ne da da ja igram, nego da su na terenu drugi fudbaleri. Bio sam šokiran i razočaran kada sam čuo sve to", objasnio je.

Da li mu se neko iz rukovodstva obratio s tim u vezi?

"Ne znam. Nisam pričao ni sa kim iz rukovodstva, nije moje da kucam na njihova vrata. Znam samo da mi je letos rečeno da ću biti ravnoprvani konkurent za mesto u ekipi".

Terzić: Nebitno...

U klubu ne smatraju da bi Đordjevicevim izjavama trebalo davati mnogo paznje.

Na pitanje MONDA o ovoj temi, v.d. generalnog sekretara Zvezdan Terzic kratko je odgovorio: "Nebitno".

Pri dolasku u klub objašnjeno mu je da će igrati kada ne igra Marko Petković. Kapiten mlade reprezentacije teško je povređen od 10. oktobra, a Đorđević i dalje ne dobija priliku.

"Rečemo mi je kad sam dolazio da sam alternativa Marku Petkoviću i da ću igrati u slučaju da napravi transfer u inostranstvo ili se, ne daj Bože, povredi. Nisam želeo, naravno, ništa loše saigraču. Svima u klubu nam je krivo što je morao na operaciju. Mislio sam da ću zaigrati ranije".

Izvor: MN PRESS Ponadao se da će zaigrati u Kupu, protiv Borca ili Rada...

"Bilo mi je teško kada trener nije računao na mene za utakmicu sa Borcem na 'Marakani', jer sam danima uoči meča uigravan da se nađem na terenu. Nastavio sam da čekam šansu, ali je i dalje nema... Niko ne može da mi kaže da nisam igrač za Crvenu zvezdu, jer mi nije pružena šansa. Jedino meni".

Đorđević je podsetio da nije stigao na inicijativu trenera.

"Kad sam dobio poziv Zvezdana Terzića, nije se postavljalo pitanje. Pojedine superligaške klubove sam 'izigrao', bilo je i ponuda iz Mađarske, Rumunije i Austrije...".

Ipak, ne kaje se što se preselio u Ljutice Bogdana.

"Ne. Nastavljam da se borim. Dao bih sve za pet minuta na zvaničnoj utakmici. Voleo bih da pokažem da vredim. Zovu me rođaci i prijatelji, raspituju se o mom zdravlju i zašto ne igra. Ne znam šta da im odgovorim. Teško mi je, ne znam da li bih izdržao da nisu uz mene supruga i ćerkica".

Da li po svaku cenu želi da napusti klub?

"Sačekaću stav uprave i trenera. Moja želja je da igram za Crvenu zvezdu. Još mnogo godina u profesionalnom fudbalu je ispred mene".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC