• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Filip Đorđević nije odbio da igra"

Autor mondo.rs

Potpredsednik FSS Savo Milošević kategorički tvrdi da napadač srpske reprezentacije Filip Đorđević nije odbio da uđe u igru u prijateljskoj utakmici protiv Grčke. "Pričaćemo sa Nevenom Subotićem", poručuje nekadašnji golgeter.

 "Filip Đorđević nije odbio da igra" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije nas je po ko zna koji put razočarala, a paralelno sa onim što je moglo da se vidi na terenu pojavljuju se i glasine o poljuljanoj atmosferi među "orlovima".

Jedna od informacija koja je uzburkala javnost je i ona da je napadač Lacija Filip Đorđević odbio da uđe u igru u prijateljskoj utakmici protiv Grčke (pobeda od 2:0), a da je potom, navodno,m saopštio da više neće da igra za nacionalni tim.

Novi potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević, međutim, tvrdi da ništa od toga nije tačno.

"Đorđević nije odbio da uđe u igru...Posle utakmice sam pričao sa svim igračima pojedinačno, pa i sa njim, i sve je bilo u redu. Kada god neko ne igra ima pravo da se ljuti i takav stav poštujem, čak je i poželjno kad se neko ljuti što ne igra, jer to znači da mu je stalo. Znam da mu nije bilo prijatno, ali rekao je da će se odazvati pozivu selektora kada god bude bio pozvan za nacionalni tim", rekao je Milošević novinarima u Staroj Pazovi.

On je dodao da će će razgovarati sa defanzivcem Borusije iz Dortmunda Nevenom Subotićem o povratku u državni tim.

"Imaćemo jasne zahteve kada su u pitanju svi igrači koji konkurišu za reprezentaciju i sve će im biti jasno stavljeno do znanja. Nikome nije zabranjeno da zasluži mesto. Daleko od toga da stvari stavljamo pod tepih, ali ne mogu da reagujem na informacije dok ih 100 odsto neproverim", rekao je Milošević novinarima u Staroj Pazovi.

Osim sa Subotićem, plan je da se razgovara i sa ostalima.

"Planiramo da direktno pričamo sa Subotićem, otići ćemo u Dortmund, ali ćemo do narednog okupljanja reprezentacije posećivati i ostale igrače, da im stavimo do znanja šta očekujemo od njih",rekao je Milošević.

Prema njegovim rečima, poražavajuće je to što su pojedini igračiodbijali da igraju za reprezentaciju u prethodnom periodu.

"Mi nemamo luksuz da se odričemo dobrih igrača, već moramo za svakog od njih da se borimo. Uložiću veliki trud i energiju da to popravim", rekao je on.

Milošević je dodao i da nije spreman da u skorije vreme preuzme mestopredsednika FSS.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC