• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i dalje bez Avramovskog, Savićević bolestan

Autor mondo.rs

Makedonski vezista nikako da veže više nastupa zbog problema sa zadnjom ložom. Vukan Savićević ne ide u Kragujevac zbog povišene temperature.

 Zvezda i dalje bez Avramovskog, Savićević bolestan Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Ekipa Crvene zvezde nikako da bude u punom sastavu ove sezone.

Trener Nenad Lalatović prvo je imao probleme zbog neregistrovanih pojačanja, zatim i sa formom većine njih, a onda su krenule i povrede.

Marko Petković će morati da pauzira nekoliko meseci zbog operacije kolena, van stroja je i rezervni golman Damir Kahriman, a Daniel Avramovski nikako da se ustali na treninzima i u takmičarskom pogonu.

Makedonski vezista nagovestio je potencijal koji poseduje, međutim, problemi sa zadnjom ložom i dalje ga sprečavaju da pomogne timu. Moraće da propusti i gostovanje u Kragujevcu, protiv Radničkog 1923 (subota, 13 časova).


"Teško mi je da gledam sa strane i treninge i utakmice. Više bih voleo da mogu da igram i pomognem saigračima, ali tako je kako je. Sada mi je bolje nego što je bilo, pošto jedno vreme uopšte nisam mogao da treniram. Počeo sam pre par dana da radim po posebnom programu i nadam se da ću uskoro opet biti sa ekipom", izjavio je Avramovski za MONDO.

Van stroja za utakmicu 13. kola je i Vukan Savićević, zbog povišene temperature.

Na konferenciji za medije uoči utakmice u Kragujevcu, trener Nenad Lalatović je izdvojio problem koji ga muči u vezi sastavljanja tima.

"Dosta igrača je otišlo prošle sezone, skupili smo se kako smo se skupili i potrebno nam je da što duže budemo zajedno, ali od avgusta barem mesec i po dana nisam imao 12 igrača na raspolaganju. To nije alibi, jer mnogi treneri imaju takav problem sa igračima koji igraju za reprezentacije... Potrebno nam je još malo vremena, ali siguran sam da ćemo u ova poslednja tri kola biti dobri kao na početku", optimista je šef stručnog štaba crveno-belih.

Lalatović je najavio da njegov tim čeka težak meč protiv "fenjeraša", ali nije želeo previše da priča o Kragujevčanima.

"Idemo u goste ekipi koja je nedavno promenila trenera. Poslednje dve utakmice su odigrali nerešeno, napravili su iznenađenje u Lučanima gde su izvukli bod na teškom gostovanju. Mi smo Crvena zvezda, i ne želim puno da pričam o njima. Želim da pričam o nama, idemo tamo da zabeležimo pobedu jer, da bismo ostali u trci za titulu, moramo pobeđivati".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC