• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović o Đorđeviću: Samo se ja pitam o timu!

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde objasnio zašto Predrag Đorđević još nije debitovao za Crvenu zvezdu i jasno poručio da je on jedini koji može da sastavlja tim dok je na mestu trenera.

 Lalatović o Đorđeviću: Samo se ja pitam o timu! Izvor: MN PRESS

Predrag Đorđević je letos stigao u Crvenu zvezdu iz Javora kao igrač koji bi trebalo da pojača konkurenciju za mesto desnog beka, međutim, iako je prošao kompletne pripreme, još nije dobio priliku da se predstavi navijačima.

Status koji ima sigurno nije prijatan, a uoči utakmice sa Radničkim 1923 u subotu u Kragujevcu (13 časova, TV Arena Sport), odlučio je i da javno progovori o svom problemu.

To se nije previše dopalo treneru Nenadu Lalatoviću.

"Od igrača koji su letos došli, jedino Predrag Đorđević nije dobio šansu. Iskreno, ne bih voleo mnogo da pričam o tome, jer ga nisam ja doveo. Dovela ga je uprava kluba. Nije dobio šansu zato što smatram da je Petković najbolji desni bek u ligi, a da posle njegove povrede na toj poziciji mogu više da pruže Pavićević i Pečnik", rekao je Lalatović.


Planirano je bilo da Đorđević počne prijateljski meč protiv Udinezea, ali Lalatović kaže da je promenio odluku kada se razboleo Savo Pavićević i da je saopštio Đorđeviću da će igrati u drugom poluvremenu.

"Njemu se to nije dopalo i odbio je. Da je to uradio neki igrač na kog ozbiljno računam, sigurno bi bio suspendovan. Ovako, njega nisam hteo jer znam da mu je teško što ne igra".

Trener crveno-belih najavio je da će desni bek tokom zimske pauze morati da potraži drugi klub.

"Dešava se klubovima da pogreše kada dovedu nekog igrača. Ljudi u klubu su uvideli da su pogrešili, a ja sam im kao trener rekao da ne računam na njega za prolećni deo. Rekao sam to i njemu, korektno, mesec dana pre, da bi mogao da nađe klub", objasnio je Lalatović.

Što se tiče Đorđevićeve izjave da je neko iz klupskog rukovodstva tražio od trenera da Đorđević ne igra, Lalatović je rekao:

"Da se Uprava meša, valjda bi tražili da igra, a ne da ne igra. Dok sam ja trener Crvene zvezde, samo ću ja odlučivati o timu. Bog otac da dođe, ne može da promeni moje mišljenje i da mi kaže ko će da igra. To svi znaju".

"Dok sam ja trener, ne postoji menadžer koji će mi sastavljati tim. Možda je to ranije bila praksa kod nekih trenera, ne znam, ali kod Nenada Lalatovića igraju samo najbolji, jer ja odlučujem i odgovaram za rezultate. Dok sam ja ovde trener, samo ću se ja pitati za tim", zaključio je Lalatović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC