• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Mažić ponovo oči u oči sa Ronaldom i Pepeom!

Autor mondo.rs

Posle burnih scena sa Svetskog prvenstva u Brazilu, došao je trenutak da se najbolji srpski sudija i najbolji fudbaler sveta ponovo sretnu.

Milorad Mažić, naš najbolji sudija, ponovo je od UEFA dobio "jak" meč Lige šampiona.

Posle Barselone, Čelsija, Mančester junajteda, Arsenala, Juventusa, Milana i ostalih, Srbin će suditi i na utakmici Real Madrida.

Mažić je delegiran da vodi meč 5. kola u kom se sastaju šampion Evrope, Real i švajcarski Bazel. Igra se u Švajcarskoj. Arbitru iz Vrbasa biće to deveti meč u Ligi šampiona, u karijeri, a treći ove sezone, posle dobro obavljenog posla na utakmicama APOEL - Ajaks i Olimpijakos - Juventus.



Ali...

Za Mažića će ovo biti izazov više, utoliko što će se ponovo sresti sa Portugalcima, Kristijanom Ronaldom i Pepeom, sada u svojstvu igrača Reala. Naš sudija imao je burne momente sa dvojicom reprezentativaca Portugalije tokom Svetskog prvenstva u Brazilu.



Na utakmici Portugalija - Nemačka, koja je završena rezultatom 0:4, Mažić je pri rezultatu 0:0 dosudio penal nad Marijom Geceom, koji je postojao, a koji je Tomas Miler pretvorio u vođstvo od 1:0. Potom, pri rezultatu 2:0, Mažić je isključio Pepea jer je temperamentni štoper Portugalije udario rukom u lice Milera, a onda dotrčao do njega, uneo mu se u lice, i doduše ne jako, udario glavom o glavu.



Kod obe situacije, i penala i isključenja, najburniji u protestima bili su fudbaleri kojima će Mažić suditi u sredu uveče - Ronaldo i Pepe.



Srećno, Milorade!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC