• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Turci slave ubistva i najavljuju nova!

Autor mondo.rs

Bezumlju nema kraja. Navijači Galatasaraja "štiklirali" su žrtve među navijačima Lidsa i Crvene zvezde i najavili koga će u budućnosti loviti.

Ovome se mora stati na put i turska država morala bi hitno da pronađe i osudi kreatore ovih umobolnih poruka, koje nisu samo umobolne, već predstavljaju i ozbiljne pretnje smrću za veliki broj ljudi, potencijalnih posetilaca Turske.

A, bezumlje polako dobija i obrise verske mržnje, sudeći prema listi onih kojima neidentifikovani pripadnici navijača Galatasaraja poručuju da su "sledeći".

Kao da tri smrti u Istanbulu, prvo dvojice navijača Lids junajteda, Kristofera Loftusa i Kevina Spejta, a potom i našeg Marka Ivkovića, navijača Crvene zvezde, nisu bile previše...

Na Twitteru, iz Turske, ne stižu samo morbidne šale na račun svirepo ubijenog "Jagode", nego i poruke da će noževi sevati i ubuduće, kada god u Istanbul budu dolazili navijači srpskih, grčkih i ruskih klubova, pre svih Partizana, Olimpijakosa i Spartaka iz Moskve.

Ukoliko bi kreatori ovakvih poruka ostali na slobodi, a pre svih njih Markov ubica, sa sigurnošću bismo mogli da konstatujemo da Turska nije zatvorila Pandorinu kutiju, koja je otvorena u petak uveče, na ulicama Istanbula.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC