• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Umalo štrajk igrača pred put u London!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Partizana zapretili su da neće trenirati pred utakmicu Lige Evrope, zbog čega je deo Upravnog odbora urgentno došao u "Zemunelo".

 PARTIZAN: Umalo štrajk igrača pred put u London! Izvor: MN PRESS

U uvodnih 13 kola, Partizan je osvojio 34 boda, postigao 32 gola (najbolji napad) i primio samo osam (druga najbolja odbrana).
Izvor: MN PRESS
Fudbaleri Partizana svoj deo posla obavili su kako treba, za vikend su zabeležili novu prvenstvenu pobedu, napravili "lepih" šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i stvorili sve uslove da se u London krene u lepom raspoloženju.

Ovog puta zatajila je Uprava kluba, koja nije uradila svoj deo posla, odnosno ispunila data obećanja vezana za isplatu zarada igračima.

"Ledara"


Koliko je situacija u Partizanu alarmantna, najbolje svedoči podatak da su se fudbaleri Partizana pre utakmice sa Napretkom pripremali u hladnim svlačionicama. Otuda se prvotimci nisu ni tuširali posle utakmice, kako ne bi došlo do narušavanja zdravlja igrača pred važne mečeve u završnici jesenjeg dela sezone, piše "Sport".

"Sport" piše da je zbog toga, kada je dobio informaciju da se ekipa sprema za novi štrajk, predsednik crno-belih Dragan Đurić, u društvu još nekoliko članova Upravnog odbora, urgentno posetio Trening centar "Zemunelo" i obavio razgovor sa prvotimcima. List navodi da je Đurić poručio igračima da će deo novca dobiti posle utakmice sa Totenhemom, koja je na programu u četvrtak i meča sa Novim Pazarom, koji bi trebalo da bude odigran u nedelju, ako ne bude otkazan.

Fudbaleri Partizana nadigrali su Napredak u nedelju (3:1), a onda napravili dogovor da obustave rad (čitaj: treninge) od ponedeljka ujutru, ukoliko Uprava ne ispuni data obećanja. Upozorenje je stiglo i do vrha kluba, pa se Đurić, u društvu Ratomira Babića i Mileta Jovičića pojavio u Zemunu. Razgovarali su sa dvojicom najiskusnijih, Sašom Ilićem i Dankom Lazovićem.

Trening je bio zakazan u 11 časova, a ekipa je u opremi čekala ishod razgovora, koji nisu završeni onako kako su prvotimci očekivali, jer je njihov zahtev bio da im novac bude isplaćen pre odlaska u Englesku, dakle do četvrtka. Sve što su Ilić i Lazović, piše "Sport", uspeli da izdejstvuju je novi sastanak sa čelnicima posle meča sa Novim Pazarom, što su i preneli ostatku ekipe, pa je posle kratkih konsultacija odlučeno da trening, ipak, bude održan.

Počeo je sa 15 minuta zakašnjenja...

Ekipa Partizana i ovog puta, očigledno, uvažila je probleme u kojima se nalaze čelnici i stavila klub na prvo mesto.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC