• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Tole Karadžić na Sekretarijatu Partizana!?

Autor mondo.rs

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić prisustvovao sednici najužeg rukovodstva Partizana na stadionu u Humskoj, saznaje MONDO.

 I Tole Karadžić na Sekretarijatu Partizana!? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Još 20-ak dana ostalo je do Skupštine Fudbalskog kluba Partizan a "struje" su ušančene. Do danas nije poznat nijedan  kandidat za predsednika crno-belih.

Ono što je jasno i što se dešava iza kulisa jeste da se razne strane pripremaju za "boj" 16. decembra. Mobilizacija, pregrupisavanje, lobiranje... A paralelno sa tim bitka za normalno funkcionisanje kluba(čitaj: finansiranje).

U utorak je na stadionu u Humskoj održan Sekretarijat (najuže rukovodstvo) Partizana. MONDO je saznao da je na tom sastanku bio i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić.

Nije poznato u kom svojstvu je on bio u Humskoj, s obzirom na to da je svojevremeno, kada je odlazio iz Partizana u Fudbalski savez Srbije "zamrzao" članstvo u Skupštini kluba.

Ali, u svakom slučaju je zanimljivo da je bio u Humskoj!

Na sastanku su bili predsednik Partizana Dragan Đurić, član UO Branko Ružić, potpredsednici kluba Mile Jovičić i Duško Jovanović, generalni sekretar SD Partizan Milan Obućina i generalni sekretar FK Partizan Darko Grubor.

Karadžić je bio predsednik Partizana od septembra 2007. do leta 2008. godine kada je izavran za prvog čoveka srpske fudbalske organizacije, a i dalje je njen predsednik.

Nedavno su pojedini mediji objavili da se Karadžić čuo telefonom sa jednim od članova Upravnog odbora Partizana, biznismenom Zoranom Popovićem, navodno, oko kandidature za predsednika Partiizana.

Popović je potom potvrdio da je razgovarao telefonom sa Karadžićem i istakao da ne poznaje lično prvog čoveka FSS.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC