• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbalska bajka: Mario u "Ludoj šumi"

Autor mondo.rs

Kao da situacija u Liverpulu nije dovoljno luda... "Redsi" odlaze na noge Ludogorecu u utakmici u kojoj mogu da spasu deo sezone, onaj u Ligi šampiona.

Fudbaleri Liverpula nemaju izbora i jednostavno moraju da pobede na sutrašnjem gostovanju protiv Ludogoreca u Ligi šampiona, ukoliko žele da zadrže šanse za plasman u osminu finala.

Engleski tim je u prvom duelu B grupe na Enfildu slavio na "na mišiće", pogotkom kapitena Stivena Džerarda iz penala u finišu meča, a ništa lakši zadatak ne čeka ih ni u Sofiji, pogotovo kada se uzme u obzir loša forma tima...

"Moramo da pobedimo u Bugarskoj, alternative nema. Verujem da je tim sposoban da to uradi", rekao je napadač Mario Baloteli, koji je jedan od dva pogotka u dresu "crvenih" postigao protiv bugarskog šampiona.

Prenosi na Arena sport i Klik sport


Ligu šampiona i u utorak uveče možete gledati na kanalima "Arena sport", na kojima će biti prenošene utakmice Bazel - Real Madrid, Ludogorec - Liverpul, Zenit - Benfika i Malme - Juventus.

Ove i sve ostale mečeve pratite i preko weba, na portalu Klik sport, kompanije "Telekom Srbija".

Ludogorec će biti veoma motivisan da napravi novo iznenađenje, posle pobede nad Steauom, ali i odličnim partijama protiv madridskog Reala.

Upravo madridski tim bezbrižno putuje u Bazel jer je prethodno obezbedio mesto lidera grupe, u kojoj ima maksimalan učinak. Sa druge strane švajcarski tim bi i sa bodom bio prezadovoljan protiv aktuelnog šampiona Evrope.

Šampion Italije Juventus posle odličnih partija u Seriji A želi da napravi iskorak u Evropi i pobeda u švedskom Malmeu ne bi smela da dođe pod znak pitanja.

"Ne smemo da potcenimo Malme, koji je ove sezone pokazao da ima kvalitetan sastav. Pobedili su Olimpijakos i moramo da budemo oprezni", rekao je trener torinskog kluba Antonio Konte.

U drugom meču B grupe, grčki Olimpijakos rasterećeno putuje u Madrid šampionu Španije Atletiku.

"Iako moramo da pobedimo, ulogu favorita prepuštamo domaćinima. Atletiko i ove sezone igra odlično i biće veoma teško", rekao je trener Mičel, koji bi trebalo da u startnoj postavi pruži priliku Luki Milivojeviću.

U grupi C Bajer u Leverkuzenu dočekuje Monako i nemačkom timu je potreban remi kako bi obezbedio prolaz dalje. Iako Bajer u prvenstvu ne igra prema očekivanjima, u Ligi šampiona ima devet bodova i na korak je od prvog mesta u grupi.

Sa druge strane Monako je u lošoj formi, na pet od poslednjih šest utakmica nisu postigli gol, ali u Ligi šampiona će do poslednjeg kola voditi borbu za osminu finala sa Benfikom i Zenitom.

Meč u Sankt Peterburgu će posebno interesantan biti fudbalerima ruskog tima Akselu Vitselu i Ezekijelu Garaju, koji su se afirmisali upravo u Benfiki i imaće priliku da eliminišu nekadašnji klub.

Derbi se igra u Londonu u okviru D grupe, gde Arsenal dočekuje oslabljenu Borusiju iz Dortmunda, koja će biti bez povređenog Marka Rojsa. Gosti, koji su već obezbedili prolaz, trenutno su više okrenuti problemima sa povredama i lošim igrama u Bundesligi, uprkos tome što bi im remi znacio prvo mesto u grupi.

U preostalom meču, Anderleht predvođen Aleksandrom Mitrovićem i Galatasaraj vodiće borbu za mesto koje vodi u Ligu Evrope.

Grupa A:

Malme - Juventus (Arena sport 4)

Atletiko Madrid - Olimpijakos

Tabela: Atletiko 9, Olimpijakos 6, Juventus 6, Malme 3.

Grupa B:

Bazel - Real Madrid (Arena sport 2)

Ludogorec - Liverpul (Arena sport 3)

Tabela: Real 12, Bazel 6, Liverpul 3, Ludogorec 3.

Grupa C:

Zenit - Benfika (Arena sport 3)

Bajer Leverkuzen - Monako

Tabela: Bajer Leverkuzen 9, Monako 5, Zenit 4, Benfika 4.

Grupa D:

Arsenal - Borusija Dortmund (RTS 1)

Anderleht - Galatasaraj

Tabela: Borusija Dortmund 12, Arsenal 7, Anderleht 2, Galatasaraj 1.

Utakmica između Zenita i Benfike igra se od 18 sati, dok su ostali dueli počinju od 20.45.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC