• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GRUPA E: Koji su to šokovi... CSKA i Sitija!

Autor mondo.rs

Rimljani vodili u Moskvi sve do trećeg minuta nadoknade, ali je onda Vasili Berezucki uz mnogo sreće matirao De Sanktisa i ostavio CSKA u trci za plasman u drugu fazu. Mančester siti u sudijskoj nadokandi pobedio Bajern.

Triler završnice utakmica u Moskvi i Mančesteru!

Bajern ima 12 bodova i siguran je u osmini finala. CSKA, Mančester siti i Roma po pet! Biće i te kako pakleno 10. decembra, u poslednjem kolu Grupe E, kada se sastaju Roma - Mančester siti, Bajern Minhen - CSKA.

 Junak "građana" je Serhio Kun Aguero. Argentinac je u 85. minutu drugim golom na meču izjednačio, a zatim u sudijskoj nadoknadi doneo sva tri boda Mančester sitiju. Prvi pogodak i to vodeći postigao je iz penala, ali je Bajern preko Ćavija Alonsa i Roberta Levandovskog do odlaska na odmor preokrenuo rezultat.  

Šteta samo što je Himki arena bila zatvorena za gledaoce (kazna zbog rasizma), pa navijači CSKA nisu mogli da se raduju zajedno sa svojim igračima...

U meču petog kola Grupe E Lige šampiona: CSKA - Roma 1:1 (0:1).

Duel dva tima koji se bore za drugo mesto završen je bez pobednika iako su sekunde delile goste od tri boda.

Roma je povela sjajnim pogotkom Frančeska Totija iz slobodnog udarca u 43. minutu. Kapiten "vučice" umalo nije pocepao mrežu ruskog gola.

...
Izvor: YouTube


Uporni su bili domaći fudbaleri da stignu do izjednačenja, ali im to nije uspevalo. Pojačavao se pritisak i ređale prilike, ali je mreža Rominog gola mirovala. A onda, kada su se svi najmanje nadali, centaršut Vasilija Berezuckog u trećem minutu nadoknade završio je u golu. Niko od dvojice igrača CSKA u kaznenom prostoru Rome, niti defanzivaca Rimljana, nije zakačio loptu, a onda je uspela da pronađe put iza leđa golmana De Sanktisa.

Veliko slavlje nastupilo je tada među "armejcima", pošto su ovim remijem ostali u trci za plasman među 16 najboljih timova u Evropi.

I Roma i CSKA posle pet odigranih mečeva imaju pet bodova, ali su Rimljani bolji u međusobnim duelima. Podsetimo, u prvom kolu bilo je 5:1 u Rimu.

Uz to, CSKA 10. decembra gostuje u Minhenu kod vodećeg Bajerna (maksimalnih 12 bodova), dok Roma dočekuje poslednjeplasirani Mančester siti (dva boda).

Adem Ljajić je igrao za Romu do 87. minuta, a Zoran Tošić za CSKA od 81.

REZULTATI 5. KOLA:

CSKA - Roma 1:1 (0:1)
/Toti 43 – Berezucki 90+3/


Mančester siti – Bajern Minhen 3:2 (1:2)
/Aguero pen 21, 85, 90+1 - Alonso 40, Levandovski 45/

TABELA: Bajern Minhen 12, 
Mančester siti 5, Roma 5, CSKA 5.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Kbkva rezija, dobra rezija !

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC