• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina u kanalu!

Autor mondo.rs

Posle fantastičnog starta, najboljeg u klupskoj istoriji, Voša je doživela treći poraz u četiri kola. Možda i nezasluženo...

Fudbaleri Vojvodine, posle najboljeg starta u istoriji kluba (8-1-1) i 25 osvojenih bodova u 10 kola Jelen Superlige, ne znaju za pobedu evo već četvrti put zaredom!

Treći poraz, uz samo jedan remi, Voša je doživela ove subote popodne na "Karađorđu" pred veoma malo gledalaca.

U derbiju 14. kola: Vojvodina - Čukarički 1:2 (0:1).

Posle ovog rezultata, samo bod deli novosadski i beogradski klub u borbi za treće mesto (26:25).

U drugom minutu nadoknade prvog poluvremena, Ivan Todorović je doveo Čuku u vođstvo prvim golom u sezoni, izjednačio je Tumbasević u 67. minutu, što mu je takođe bio prvi pogodak ove jeseni, a onda je Nikola Stojiljković u 73. postigao možda i neregularan gol za prvu pobedu Čukaričkog u Novom Sadu.

"Devetki" Čuke je to bio drugi pogodak u prvenstvu.

Do ove nedelje skor između ova dva kluba na "Karađorđu" bio je 11-3-0, uz gol-razliku 27:6.

Vojvodina je u derbi s Partizanom u Humskoj ušla sa prve pozicije na tabeli, koju je delila s crno-belima. Utakmicu je izgubila rezultatom 1:0, potom je usledio i poraz kod kuće od Donjeg Srema (2:3), remi sa Radom u gostima (0:0) i novi poraz, od Čukaričkog (1:2). Od mogućih 12 bodova u prethodna četiri kola, ekipa Zorana Marića osvojila je jedan...

Čukarički je bio izrazito bolji u prvom poluvremenu i imao je više dobrih prilika da savlada Vanju Milinković-Savića, ali su gostujući fudbaleri to uspeli da urade tek u nadoknadi poluvremena.

Vođstvo beogradskom klubu doneo je Todorović, pošto je Igor Matić izveo korner, Bojan Ostojić je glavom šutirao, golman Vojvodine odbranio, a na loptu je natrčao vezista Čukaričkog i bez problema savladao Milinković-Savića.

Vojvodina je prvu priliku imala u 60. minutu, kada je Mirko Ivanić odlično prošao po levoj strani i dodao do Slobodana Novakovića, čiji je šut odlično odbranio Nemanja Stevanović.

Izjednačenje novosadskoj ekipi doneo je Tumbasević udarcem iz daljine u 67, ali je sedam minuta kasnije Stojiljković posle dodavanja Filipa Stojkovića postigao drugi gol za Čukarički. Vojvodina je imala inicijativu u finišu utakmice, ali nije uspela da dođe do pogotka i izjednačenja.

Čukarički će u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva dočekati Spartak, dok će Vojvodina gostovati Radničkom 1923.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC