• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi stao u Sanderlendu

Autor mondo.rs

Treći remi lidera Premijer lige, koji je u finišu rizikovao da prvi put ove sezone izgubi utakmicu.

Ekipa Čelsija i posle 13. kola je jedina neporažena u Premijer ligi, ali na gostovanju u Sanderlendu uspela je da odigra samo 0:0.

Nerešen ishod u duelima sa "plavcima" izvukli su prethodno Mančester siti i Mančester junajted, dok je Sanderlend postao prvi premijerligaš koji je sačuvao mrežu pred naletima Dijega Koste, Azara, Fabregasa, Oskara...

U prvom poluvremenu je Vilijan pogodio stativu, a revanširao mu se Verhini prečkom. U nastavku meča je Čelsi opet imao mnogo veći posed lopte, ali bez pravih prilika.

Jedno od retkih uzbuđenja priredio je Nemanja Matić, jakim udarcem sa 25 metara, koji je zaustavio Rumun Kostel Pantilimon.

Čelsi je u finišu ostao bez snage, pa je ostavio dosta prostora "crnim mačkama" da iz kontre dođu do neočekivanog trijumfa. Ipak, mreže su ostale netaknute...

"Samo jedan tim je ušao u utakmicu sa željom da je dobije. Branili su se i činili to veoma dobro. Naravno, to nije zločin, to je legitimna strategija, koja je Sanderlendu donela rezultat. Nemam šta da zamerim igračima, nije lako igrati protiv tima koji je imao nedelju dana da se pripremi", jadao se Žoze Murinjo, čiji tim je u utorak igrao protiv Šalkea u Ligi šampiona.

Čelsi vodi na tabeli sa 33 boda, a pred međusobni okršaj u nedelju od 14.30 časova, prate ga Sautempton sa 26 i Mančester siti sa 24.

Sanderlend, rekorder engleskog prvenstva sa osam remija iz 13 utakmica, dočekaće sledeće kolo na 13. poziciji sa 14 osvojenih bodova, tri više od KPR i Barnlija u zoni ispadanja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC