• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Zadovoljan sam rezultatom i Grujićem

Autor mondo.rs

Trener crveno-belih poručio igračima da moraju da igraju bolje nego u meču protiv OFK Beograda, ali i pohvalio 18-godišnjeg Marka Grujića.

 Lalatović: Zadovoljan sam rezultatom i Grujićem Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Teško, ali uspešno fudbaleri Crvene zvezde prebrodili su 14. kolo Jelen Superlige.

OFK Beograd je savladan na "Marakani" 2:1, međutim, iako su poveli već u drugom minutu, igrači u crveno-belim dresovima imali su mnogo problema da obezbede tri boda.

Po završetku utakmice Nenad Lalatović je jasno poručio igračima da u poslednjem kolu, protiv Mladosti u Lučanima, očekuje bolju partiju.

"Ne mogu da budem zadovoljan igrom, samo rezultatom. Bili smo smušeni, iako smo počeli kako se samo poželeti može. U sledećoj utakmici moramo mnogo bolje. Zvezda mora da igra mnogo bolje", naglasio je trener crveno-belih.

U startnoj postavi Zvezde ponovo je bilo nekoliko igrača poniklih u omladinskoj školi, a posebno se istakao zadnji vezni, Marko Grujić.


"Od mog dolaska u klub rekao sam da ću forsirati mlade igrače kako bi izašli iz krize. Mislim da je to put kojim bi trebalo da idemo. Znam da vrede, ali biće dosta oscilacija. Neće biti lako, svi očekuju dobru igru, pobede i titulu. Uživam kad vidim da u prvoj postavi imamo četiri - pet igraca iz omladinske škole, što je nekada bilo normalno. Sa tim se prestalo odlaskom Dragana Džajića (prvi mandat - prim. autora). Posle toga uprave su dovodile strance, koji su zarađivali više nego što bi u inostranstvu mogli da dobiju", smatra Lalatović.

Na pitanje novinara zbog čega Aleksandar Kovačević nije bio ni u protokolu za meč protiv OFK Beograda, Lalatović je rekao da je želeo da pruži šansu 18-godišnjem Grujiću, koji se nametnuo radom na treninzima.

"Zadovoljan sam igrom Grujića, pokazao je da Zvezda može da računa na njega. Možda je malo grešio prilikom dodavanja, ali to je zato što su mu potrebne utakmica".

Lalatović je odlučio da meč protiv OFK Beograda počne bez klasičnog centarfora. Luka Jović i Đorđe Rakić su povređeni, ali je mnoge iznenadilo to što šansu u startnoj postavi nije dobio Đorđe Despotovića, koji je zaigrao početkom drugog poluvremena i onda desetak minuta pre kraja doneo pobedu crveno-belima.

"Imam puno poverenje u Despotovića, ali sam želeo da počnem sa tri brza ofanzivna igrača", objasnio je Lalatović zašto je počeo sa Pečnikom kao najisturenijim, a Lazovićem, Kataijem i Gavrićem iza njega.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC