• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ostatak od sakoa poklonio sam sudiji"

Autor mondo.rs

Trener Partizana Marko Nikolić na konferenciji za medije rekao da je uništeni deo garderobe, posle petarde koja je bačena na njega tokom meča, darivao arbitru Vladi Glođoviću koji nije dorastao suđenju u Novom Pazaru.

 "Ostatak od sakoa poklonio sam sudiji" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Partizan i Novi Pazar odigrali su nerešeno (1:1) u 14. kolu Superlige. Meč na Gradskom stadionu u Novom Pazaru obeležio je incident posle samo deset minuta igre, kada je sa tribina pogođen trener Partizana Marko Nikolić.

To je bila samo jedna u nizu provokacija domaćih navijača, koji su uzvikivali "Ovo je Turska", a okačili su i tursku zastavu, koja je ipak uklonjena sa tribina.

Partizan je u Novom Pazaru igrao bez pomoći svojih navijača. Ministarstvo unutrašnjih poslova donelo je odluku da se meč igra bez prisustva Grobara zbog pojačanih tenzija nakon ubistva navijača košarkaša Crvene zvezde, a imajući u vidu bliske veze Novopazaraca sa turskim klubovima.

"Izvinjavam se što nemam sako, ali njega više nema. Ono što je od njega ostalo poklonio sam sudiji, koji nije dorastao ovakvoj utakmici. Imamo potpunu zamenu teza jer nije normalno da u 10. minutu budem pogođen petardom i samo srećom prođem bez težih povreda, a zatim budem isključen. Kako mi je objašnjeno to je bilo zbog prigovora pomoćnom sudiji na suprotnoj strani terena", rekao je Nikolić na konferenciiji za medije.

On je dodao da je utakmica na blatnjavom terenu u Novom Pazaru nije bio fudbal, nego kako se ko snađe.

"Dobro smo otvorili utakmicu, poveli, imali šanse, ali je golman Žečević bio sjajaj, posebno kod šanse Živkovića. Posle toga smo praktično dali autogol, ali ne sme se zaboraviti da smo osvojili jesenju titulu i da imamo četiri boda u odnosu na prvog pratioca. Okrećemo se utakmici protiv Rada u Kupu na Vračaru, gde nas očekuju isti uslovi", naveo je Nikolić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC