• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor Atletika: Ti kučkini sinovi...

Autor mondo.rs

Migel Anhel Hil Marin, visoki funkcionier "jorgandžija", izneo je stav kluba u vezi sa tragičnim ishodom brutalne tuče navijača Atletika i Deportiva.

Od nedelje ujutro do podneva, na ulicama Madrida trajali su žestoki obračuni navijača Atletika i Deportiva. Ultrasi dva kluba sukobili su se na nekoliko lokacija i tukli takvom žestinom i surovošću da je jedan navijač iz La Korunje izgubio život.

Prebijen je, pa bačen u reku, posle čega je dovezen u bolnicu u stanju kliničke smrti, uz doživljeni srčani udar. Posle nekoliko sati borbe, lekari su mogli samo da konstatuju da je preminuo. Izgubio je život u 43. godini.

U međuvremenu su i igrači ta dva kluba odigrali međusobni meč. Naravno, u potpunoj senci tragedije. U popodnevnim satima, oglasio se i direktor Atletika - Migel Anhel Hil Marin.

"Ne znam šta je dovelo do takvog ishoda. Ako neko zna, trebalo bi da ode u policiju i da kaže sve", prvo je što je rekao sin nekadašnjeg gazde kluba Hesusa Hila.

On je istakao da je klub uradio sve što je mogao da se slični incident ne dogodi. U tučama je učestvovalo oko 200 ljudi.

Upitan za grupu organizovanih navijača Atletika "Frente Atletiko", koja je prva dovedena u vezu sa ubistvom, Hil je rekao:

"Nemam način da rasformiram 'Frente Atletiko'. Klub im ne daje novac ili ulaznice za utakmice. Uvek postoji jedan kučkin sin među tih 4.000 navijača. Ipak, ne bi trebalo generalizovati, jer na južnoj tribini ima i dece mojih prijatelja, koji su dobri ljudi, ispravnog razmišljanja", dodao je Hil.

FK Atletiko Madrid izrazio je saučešće porodici ubijenog navijača Deportiva i ponudio pomoć policiji u rasvetljavanju slučaja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC