• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Znate li gde su Bad Blue Boysi? (FOTO i VIDEO)

Autor mondo.rs

Kad igra Dinamo, na "Maksimiru" je 500 ljudi i prazna severna tribina. Ali, kad se igra futsal, i to DRUGA liga, u dvorani "Dražen Petrović" je potpuni delirijum.

 Znate li gde su Bad Blue Boysi? (FOTO i VIDEO) Izvor: MONDO/Dubravko Miličić

Najvatreniji navijači Dinama, popularni Bad Blue Boysi, odlučni su u nameri da iz svog kluba oteraju braću Zdravka (izvršni potpredsednik) i Zorana (trener) Mamića.

Njihov bojkot sada već traje godinama, a koliko je uzeo maha, govori i podatak da se na utakmicama Dinama, devetostrukog uzastopnog prvaka Hrvatske, okuplja otprilike 500 gledalaca, na zapadnoj tribini, dok je severna prazna.

Ti prizori su zaista mučni, naročito iz ugla fudbalera "modrih".

Ali, ako ste pomislili da se BBB ne okuplja i ne navija, nije tako. Navijači Dinama oformili su Klub malog fudbala "Dinamo Futsal" i krenuli od najnižeg ranga takmičenja u Hrvatskoj. Princip je da svaki član, sa plaćenom godišnjom članarinom od sedam evra, ima pravo glasa kod donošenja krucijalnih odluka. Svako ima pravo na uvid u poslovanje kluba i vođenje finansija.

Dinamo ove večeri, u poslednjem kolu jesenjeg dela Druge hrvatske lige, dočekuje Patriot, a u dvorani "Dražen Petrović" nalazi se 6.000 navijača, koji navijaju iz sve snage.

Snimke i fotke poslao nam je kolega, sportski novinar Dubravko Miličić, inače veliki navijač Dinama.

"Ovde je ludilo, borimo se za ulazak u Prvu ligu. Za nas igra i Tomo Šokota", poslao nam je u poruci, uz sliku i snimak.

Šokota, bivši reprezentativac Hrvatske, igrao je za Dinamo, Benfiku, Porto, ponovo Dinamo, Lokeren i Olimpiju, a sada ima 37 godina i glavna je uzdanica Dinamo Futsala, lidera Druge lige sever, sa bodom više od Rugvice i tri više od Agram Ekstrema.

Do odlaska Mamića sa "Maksimira", biće ovako... Pogledajte!


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC