• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović Nikoliću: Kolega, ne trenirate više Rad

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde još jednom je pozvao kolegu iz Partizana da kaže tačno na šta misli kada kaže da smo dotakli dno.

 Lalatović Nikoliću: Kolega, ne trenirate više Rad Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Razgovor se nastavlja.

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović prihvatio je u razgovoru za MONDO da, na neki način, odgovori kolegi iz Partizana povodom izjave date u utorak na konferenciji za medije pred meč sa Radom u Kupu.

Lalatović je, nakon što je pročitao izjavu Marka Nikolića, prokomentarisao:

"Prvo, ja se nisam prepoznao u njegovoj izjavi, nego su novinari došli kod mene i pitali me da li mislim da je Nikolić govorio o utakmici Crvena zvezda - OFK Beograd, kada je rekao da je bilo loših stvari i u subotu, a ne samo u nedelju. Dakle, ja sam odgovorio na pitanje novinara i rekao da pretpostavljam da je mislio na meč Vojvodina - Čukarički, gde je bilo spornih situacija, a to su takođe timovi iz vrha. Smatram da nije imao razloga da misli na naš meč sa OFK Beogradom, jer je to bila potpuno čista utakmica i to su svi videli", rekao je Lalatović za MONDO i dodao:

"Kolega ne trenira više Rad, pa da govori tako uopšteno, sada je trener velikog kluba, kao što je Partizan i ako želi da stvari menja na bolje, onda mora da preuzme odgovornost i kaže: 'Mislim konkretno na tu i tu utakmicu'. Ne postoji razlog da se igramo žmurke i 'prepoznavanja' u izjavama. Ja, da znam ili mislim da nešto nije bilo regularno ili je bilo loše, ruž no, nesportski, izašao bih i rekao to javno, jer sam takav. Bilo bi dobro da to uradi i Marko, a utakmica Zvezda - OFK jedina u subotu nije imala spornih momenata".

Lalatović je još jednu stvar zamerio konkurentskom treneru.

"Krivo mi je i što je kolega zaboravio utakmicu prvog kola iz prošle sezone, kada je Partizan pobedio Novi Pazar kod kuće rezultatom 4:3, zbog čega ne samo da nam se smejala cela Evropa, nego smo, koliko sam čuo, dobili i konkretnu opomenu zbog toga. To je brzo zaboravljeno, a dogodio se pravi cirkus", rekao je Lalatović.

"Kada pričamo o problemima, hajde da pričamo o svemu i da budemo konkretni, jer se ovako ništa ne postiže. Nije valjda poenta ove igre da se neko prepozna u izjavi ili ne, nego da vidimo gde su problemi zbog kojih je, kako kolega kaže, srpski fudbal dotakao dno", zaključio je Lalatović u razgovoru za MONDO.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC