• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajtedovih devet života!

Autor mondo.rs

Rukama i nogama branili su igrači Mančester junajteda pobedu nad Stoukom i odbranili - 2:1! Pobeda Liverpula u Lesteru, 3:1.

Za rukama na licu napustili su igrači Stouka stadion Old Traford u utorak uveče. Izgubili su od Junajteda golom razlike, iako su u četiri minuta nadoknade tri puta šutirali iz peterca!

Najpre je golman "đavola" David De Hea odbranio šut glavom Mamea Dijufa sa bukvalno dva metra, pa je u sledećem napadu po lopti opalio i Marko Arnautović, ali je Španac zaustavio i njegov udarac...

Lopta se odmah zatim ponovo odbila do Dijufa, koji je šutirao nogom, a defanzivac Junajteda Ešli Jang (na slici desno) zaustavio je bukvalno na gol liniji. Čak je i prešla crtu, ali ne celim prečnikom!

JUNAJTED - STOUK 2:1 (1:1)

Šok na licima gostujućih igrača bio je očigledan. Iako su odigrali meč jako loše, imali su u završnici veliku priliku da osvoje bar bod. Pošto je nisu iskoristili, Mančester junajted je tek drugi put od odlaska Aleksa Fergusona ostvario četiri pobede u nizu.

Problemi sa povredama "đavola" su očigledni, odbrana je od početka sezone ubedljivo najslabiji deo ekipe, ali De Hea "krpi" njene propuste. Tri boda su u utorak ostala na Old Trafordu golovima Maruana Felainija na centaršut Andera Erere i Huana Mate, kome se pripisuje gol iz "slobodnjaka", iako se učinilo da je loptu na putu ka mreži dotakao i defanzivac Markus Roho.

Istovremeno, u Lesteru je u centru pažnje bio Stiven Džerard. Postigao je gol u pobedi Liverpula nad domaćinom 3:1, a strelci za "Redse" bili su i Adam Lalana i Džordan Henderson. Domaći su poveli autogolom golmana gostiju, Simona Minjolea.

Srpski internacionalac Lazar Marković presedeo je celu utakmicu na klupi Liverpula. Poslednji put je bio na terenu u 6. kolu Premijer lige, kada je odigrao poslednjih pola sata gradskog derbija protiv Evertona.Ta utakmica odigrana je 27. septembra.

REZULTATI VANREDNOG 14. KOLA PREMIJER LIGE:

Barnli - Njukasl 1:1 (1:0)
/Bojd 34' - Sise 48'/

Lester - Liverpul 1:3 (1:1)
/Minjole 22' ag - Lalana 26', Džerard 54', Henderson 83'/

Mančester junajted - Stouk 2:1
/Felaini 21', Mata 59' - Nzonzi 39'/

Svonsi - Kvins Park 2:0 (0:0)
/Sung-Jong Ki 78', Routlidž 83'/

Kristal Palas - Aston Vila 0:1 (0:1)
/Benteke 32'/

VBA - Vest Hem 1:2 (1:2)
/Doson 10' - Nolan 35', Tomkins 45'/

U sredu

Arsenal - Sautempton 20.45
Čelsi - Totenhem 20.45
Everton - Hal 20.45
Sanderlend - Mančester siti

TABELA: Čelsi 33, Mančester siti 27, Sautempton 26, Mančester junajted (+1) 25, Svonsi (+1) 22, Vest Hem 21, Arsenal 20, Liverpul (+1) 20, Totenhem 20, Njukasl (+1) 20, Everton 17, Stouk (+1) 15, Sanderlend 14, Kristal Palas 13, Vest Brom 13, Aston Vila 13, Barnli (+1) 12, Hal 11, Kvins Park (+1) 11, Lester (+1) 10.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC