• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Lalatović izabrao rešenje u špicu!

Autor mondo.rs

Po svemu sudeći, Crvena zvezda na zatvaranju sezone u Lučanima neće igrati bez napadača. Ali, trener ima mnogo problema oko startnih 11.

 ZVEZDA: Lalatović izabrao rešenje u špicu! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Pitanje je da li je lakše nabrojati one koji su spremni za utakmicu 15. kola Jelen Superlige ili one koji nisu.

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović ima mnogo problema oko sastavljanja jedanaestorice za zatvaranje jesenje polusezone u Lučanima, ali neke dileme, kako kaže, izgleda da je rešio. Ekipi Mladosti neće suprotstaviti sastav bez klasičnog napadača, a s obzirom na to da su Đorđe Rakić i Luka Jović povređeni...

"Najverovatnije Despotović, jer u Lučanima neće biti mnogo prostora da se demonstrira brzina, već će napadač morati da se gradi, da čuva loptu. Igraće se na manjem prostoru...", pojasnio je Lalatović kako rezonuje tokom konferencije za medije, dva dana uoči utakmice (početak u 13.00).

"Opet ćemo imati probleme. Lazić ima kartone, Rakić, Jović, Avramovski i Petković i dalje povređeni", podsetio je Lalatović.

On nije detaljisao oko ostalih kadrovskih dilema, tako da njegov imenjak sa klupe Mladosti, Milovanović, ne može da zna da li će Zvezda igrati sa Nejcom Pečnikom na desnom beku ili će tu poziciju pokriti neko drugi, ali je izvesno da će se na poziciju defanzivnog veziste vratiti Aleksandar Kovačević.

"Sigurno najteže gostovanje za nas ove polusezone. Mladost ima samo jedan poraz kod kuće i moramo da budemo maksimalno oprezni. Dobro smo ih analizirali, igrači znaju da moraju da pruže 120% svojih mogućnosti, jer nas tamo ne čeka lep fudbal. Čekaju nas težak teren i dobar, čvrst rival. Zato će igrati samo oni koji su spremni da trče svih 90 minuta, jer moramo da napadnemo i moramo da pobedimo".

Vaš kolega najavio je da se Mladost neće braniti.

"Voleo bih da bude tako i da se nadigravamo. Videćemo da li će i biti tako, a zavisiće dosta i od terena. Nema mnogo prostora za iznenađenja. I on dobro poznaje moj tim i ja njegov, tako da..."

Crvena zvezda na poslednjih šest gostovanja, računajući i Kup Srbije, ima samo dve pobede, a za liderom Partizanom, koji polusezonu zatvara utakmicom sa Borcem kod kuće, zaostaje četiri boda.

Lalatović je posle utakmice u Lučanima najavio sastanak sa igračima i put u Modriču na prijateljsku utakmicu sa lokalnim klubom, koju će odigrati fudbaleri sa manjom minutažom ove jeseni. Pripreme za prolećni deo prvenstva počeće 8. januara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC