• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijailović: Cilj Zvezde- stari koncept, novi način

Autor mondo.rs

Jedini kandidat na predstojećim izborima za predsednika šampiona Srbije govorio je u petak o planovima i ciljevima.

 Mijailović: Cilj Zvezde- stari koncept, novi način Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

U vreme kada je Zvezda postala šampion Evrope i sveta, predsednik klupske Skupštine bio je Svetozar "Toza" Mijailović. U klubu je ostao do danas, a ovog decembra biće jedini kandidat za predsednika crveno-belih.

Ove nedelje potvrdio je da je spreman da preuzme deo odgovornosti za popravljanje situacije u najtrofejnijem i najzaduženijem srpskom klubu.

"Jedna velika obaveza koja proističe iz ljubavi prema Crvenoj zvezdi je i rodila odluku da se kandidujem za predsednika. To je velika čast za svakog zvezdaša, ali sa druge strane i obaveza", rekao je Mijailović pred grupom novinara u Muzeju stadiona Crvene zvezde.

Konkretno je rekao da ciljevi crveno-belih ne mogu biti vezani samo za domaću scenu.

"Imamo obavezu da omogućimo Zvezdi da postigne najbolji sportski rezultat u domaćem prvenstvu, a da se to potom prenese i na međunarodnu scenu. Imamo tim stručnih ljudi iz raznih oblasti koji već neko vreme radi da se ti uslovi i stvore".

Na priznatoj funkciji u klubu bio je i kada su prvi operativci bili Dragan Džajić i Vladimir Cvetković. Želi da prenese taj koncept i 21. vek, uz modifikacije.


"Želimo da ostvarimo onaj koncept rukovođenja koji je Zvezda imala 1991. godine, ali na savremen način. Taj koncept već postoji i nije nešto novo, već se samo razrađuje. To nam je osnovni cilj, ali u ovim otežanim uslovima poslovanja, neće moći da se primenjuju iste metode".

"Program postoji i on će u osnovnim crtama biti saopšten na Skupštini. Postojaće podela posla i svako će snositi odgovornost za svoju oblast", poručio je Mijailović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC