• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazar na terenu, konačno

Autor mondo.rs

Srpski fudbaler nastupio za Liverpul u ligaškoj utakmici posle više od dva meseca. Nažalost, nije pomogao ekipi da pobedi.

Lazar Marković (20) dočekao je minute na terenu posle više od dva meseca. U subotu popodne, nastupio je protiv Sanderlenda i odigrao poslednjih četvrt časa.

Nažalost, srpski ofanzivac nije pomogao ekipi da pobedi, iako je uneo energiju u igru Redsa. Utakmica je završena bez pobednika i golova.

Hoće li Brendan Rodžers češće pružati šansu momku plaćenom 27 miliona evra? Do ovog vikenda, čekao je više od dva meseca. Poslednji put je igrao 27. septembra, u gradskom derbiju protiv Evertona.

U međuvremenu se lečio od povrede mišića i sa klupe gledao utakmice protiv Vest Broma, Kvins Parka, Hala, Kristal Palasa i Stouka, dok za mečeve protiv Njukasla i Čelsija njegovog imena nije bilo u protokolu.

Bivši igrač Partizana i Benfike odigrao je u dresu Liverpula devet utakmica. Još se nije "upisao" golom. Njegova ekipa trenutno je deveta na tabeli Premijer lige, sa 15 bodova manje od lidera Čelsija. U Ligi šampiona, Redsi će u poslednjem kolu pokušati da pobede Bazel na Enfildu i da se tako plasiraju u drugu fazu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC