• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Kao da bacamo drvlje i kamenje...

Autor mondo.rs

...pa da nam se ovako vraća", čudi se trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović.

 Lalatović: Kao da bacamo drvlje i kamenje... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

U fudbalu su neke stvari i retke i nedopustive.

Recimo, primiti gol iz kontre u 89. minutu, a pri vođstvu od 1:0, nešto što se u modernom fudbalu retko viđa i što se smatra taktički nedopustivim.

Fudbaleri Crvene zvezde spojili su naizgled nespojivo i ostali bez još dva boda na zatvaranju sumorne polusezone.

Posle svega viđenog u Lučanima, a Zvezda je protiv Mladosti odigrala odličnih 60 minuta, propustila nekoliko prilika da duplira prednost stečenu pogotkom Nejca Pečnika u 14. minutu i bila surovo kažnjena za to, trener Nenad Lalatović našao se u čudu.

"Došli smo danas u Lučane da pobedimo, ali u tome nismo uspeli. Ponovo pravimo neshvatljive greške, i neverovatan je način na koji smo primili gol. Iz našeg auta, umesto da pošaljemo loptu u dubinu, mi smo odigrali pas po širini, Mladost je napravila kontru i izjednačila", sumirao je Lalatović.

"Mislim da je to bio prvi udarac ka golu Rajkovića, koji se tada prvi put i isprljao".

Lalatović je rekao i...

"Kao drvlje i kamenje da bacamo na nekoga, pa nam se ovako vraća. Šta da radimo, hteli smo pobedu, nismo je ostvarili, okrećemo se proleću".

Dodao je...

"Igrali smo bez nekoliko igrača, ali to nije opravdanje - skupili smo se, nadali se da ćemo doći do pobede, ali, nažalost, nismo", rekao je Lalatović.

Najiskusniji u timu, Savo Pavićević, rekao je...

"Neverovatne stvari nam se dešavaju. Iz naše gluposti, primili smo gol i izgubili pobedu. Hteli smo da na pauzu odemo u dobrom raspoloženju, ali nije nam se dalo. Dogovorili smo se da odigramo najbolje što možemo, i mislim da smo pružili odličnu igru, opet promašili nekoliko šansi i svakako da ne želim da umanjim bod koji je osvojila Mladost, međutim, činjenica je da nemamo sreće. Da smo je imali, sada bismo imali nekoliko bodova više, i u mnogo boljem raspoloženju čekali prolećnu polusezonu", i potom dodao:

"Slede nam razgovori sa ljudima iz kluba koji sigurno planiraju da dovedu par pojačanja. Potrebno je da se što bolje spremimo za nastavak sezone. Mnogo nam je teško pao današnji remi, ali šta da se radi, ostaje nam da se nadamo da ćemo naredne godine imati više uspeha i da će nam se vratiti ovo što smo izgubili tokom jeseni".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC