• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić digao ekipu rezultatom iz Lučana

Autor mondo.rs

Fudbaleri Partizana zagrevali su se za utakmicu sa Borcem kada je Mladost dala gol Zvezdi, ali trener Nikolić to nije krio.

 Nikolić digao ekipu rezultatom iz Lučana Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana zagrevali su se na terenu za utakmicu sa Borcem, kada je Mladost u Lučanima, u završnici, uspela da izjednači protiv Crvene zvezde.

Postojala je dilema da li će stručni štab crno-belih saopštiti ekipi epilog utakmice najvećeg rivala ili ne...

Trener Marko Nikolić izabrao je da...

"Da, znali su, rekli smo im", rekao je Nikolić posle utakmice u kojoj je Borac poveo u Humskoj, ali potom primio pet komada.

Dva gola dao je Petar Škuletić koji je tako postao najbolji strelac Partizana u jednoj polusezoni, sa 21 golom, 14 u ligi.

"Borac je bio mnogo bolja ekipa u prvom poluvremenu, bez dileme. Poveli su, mi smo srećno izjednačili, na borbenost Grbića i otetu loptu. Posle je i Škuletić imao veliku šansu, ali i naš rival, pa može da se kaže da je 1:1 bio realan rezultat, ali nas je protivnik fudbalski nadigrao u prvih 45 minuta", rekao je Nikolić u kameru "Arene sport" i dodao:

"Međutim, ulaskom kapitena Ilića, fenomenalnim angažmanom Lazovića na terenu, inspiracijom Živkovića, preuzeli smo konce igre u svoje ruke i na kraju, nadam se, uspeli da zadovoljimo naše navijače. Zadržali smo efikasnost i sada imamo, ako se ne varam, šest bodova prednosti nad najvećim rivalom, jesenja titula je naša, ali imamo još mnogo da se borimo za konačnu titulu".

Nikolić je rekao i...

"Sve čestitke mojim igračima, naročito onim premorenim, koji nisu imali alternativu, nekoliko utakmica zaredom, poput Drinčića i Markovića..."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC