• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve pršti, roka... Grobari slave! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Posle utakmice sa čačanskim Borcem, fudbaleri i deo navijača Partizana naslov jesenjeg prvaka proslavio je uz pank-rok zvuke Grupe JNA. Pogledajte!

 Sve pršti, roka... Grobari slave! (VIDEO) Izvor: MONDO

Naslov jesenjeg prvaka srpskog prvenstva, šest bodova više nad Crvenom zvezdom, novi album Grupe JNA... mnogo je bilo povoda se se u Humskoj ulici u nedelju predveče slavi.

Odmah posle trijumfa nad čačanskim Borcem (5:1) u poslednjoj utakmici jesenjeg dela prvenstva, navijači Partizana krenuli su ka restoranu ispod stadiona u želji da čuju taktove starih, ali i novih pesama Grupe JNA, pankera koji su vratili onaj dobro poznati duh Grobarstva na tribine stadiona na Topčiderskom brdu.

Ovaj bend je nedavno objavio novi album, što je bio jedan od povoda za koncert. U 18 časova, nije imala gde igla da padne.

Bubnjar je dao znak, dva puta je lupio i krenulo je: "Stoka, stoka mi smo...", zaorilo se iz restorana, ali je i ispred objekta, u bašti bilo Grobara koji su odlučili da ne ulaze u pakao, jer je unutra bilo 40+ stepeni!

Unutrašnjost restorana bila je posebno dekorisana old school zastavama, poput "Commando" ili "BWA".

"U mislima mojim živiš samo ti", "Grobariii to smo mi", "O, Suzana, ja volim Partizana" i druge pesme sa starog i novog albuma su se prašile u restoranu, da bi potom došli i fudbaleri, predvođeni Sašim Ilićem.

Grobari1
Izvor: YouTube


Samo za njega otpevana je pesma: "Ja bih da pevam još malo, jer je Sale samo jedan", potom "Saleeealeee, Salealeee" i zatim horski: "Dobro pamtim sve" (obrada čuvenog hita riječke grupe Fit - "Zaboravit ću sve").

Grobari2
Izvor: YouTube


Pojedini su otišli iz Humske, jer je trebalo stići i na košarkaški meč, a velika većina je ostala, skačući u pevajući uz Grupu JNA. Mnogi su čekali novi hit "Na stadionu svi" i kada su krenuli prvi taktovi opet opšti lom. Sveukupno je ta verzija trajala 12 minuta!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC