• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pismo "Igrača Zvezde". Anonimno

Autor mondo.rs

Fudbaler Crvene zvezde, koji je sakrio identitet, poslao mejl u kojem je izneo mnogo optužbi na račun Zvezdana Terzića. Prenosimo samo deo... dok se ne predstavi imenom i prezimenom.

 Pismo "Igrača Zvezde". Anonimno Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

U sportsku redakciju MONDA stigao je i-mejl od nepoznatog autora, koji se predstavio kao fudbaler Crvene zvezde i koji je napisao mnogo toga negativnog o vršiocu dužnosti generalnog sekretara kluba Zvezdanu Terziću.

Ovo anonimno pismo osoba koja ga je poslala, nije ga potpisala imenom i prezimenom, pa ni nadimkom, iako je naglasio da će se tako predstaviti. Potpisano je samo kao "Igrač Crvene zvezde".

U ovom dopisu ima mnogo negativnih stvari o Zvezdanu Terziću, mnogo detalja koje bi mogao da zna samo onaj ko je svakodnevno unutar FK Crvena zvezda i ne deluju kao "izmišljeni". Ipak ili međutim, mi ih nećemo objaviti dok "ilegalac" ne izađe iz senke, odnosno dok se ne uverimo u autentičnost onoga ko je sve te stvari izneo u javnost.

Kao odgovoran medij zadržavamo rezervu prema ovom pismu i njegovoj autentičnosti, odnosno dok se ne pokaže da ga je zaista pisao igrač Crvene zvezde. Jer, postoji mogućnost i da to nije "Igrač Zvezde", kako se predstavio.

Držimo za reč pošiljaoca mejla da će organizovati susret sa novinarima, oči u oči.

Mejl je počeo ovako:

"Poštovani navijači, pošteni novinari i pošteni urednici,

Neću više da krijem ­ NIŠTA više nije kao pre!!! Samo (još malo) energija koja nas vezuje u  svlačionici. Teško mi je da priznam sebi, ali moram - i ona je sve slabija. Izgleda da nas je ON, 'dželat srpskog fudbala' porazio i da je dobio bitku, možda i rat... Iako sam se tokom karijere borio protiv vetrenjača sa mnogo ponosa, što me je često koštalo, želim odmah svima da priznam da mi je neprijatno što se neću (za sada) potpisati imenom i prezimenom, već 'nadimkom'. Još jednom priznajem da mi je neprijatno zbog 'potpisa', ali ne i stid, pošto osećaj sramote ostavljam Zvezdanu Terziću!".

Između ostalog u pismu je navedeno da se Terzić "pita za sve u Zvezdi", da "sebe vidi kao Boga i batinu", da "verbalno maltretira radnike koji mesecima nisu primili ni dinar i čije su porodice na ivici bede".

Takođe, pošiljalac mejla tvrdi da je Terzić "povećao dug Zvezde sa 50 na 54 miliona evra novim kreditima", a izneta je i tvrdnja da je Terzić "svojim prijateljima ustupio deo od prodaje Luke Jovića".

Ova anonimna osoba koja se potpisala kao "Igrač Zvezde" najavila je i da će uskoro organizovati konferenciju za novinare.

"Razumem da ćete imati pitanja oko autentičnosti 'svih slova', ali vas pozivam na moral... Iako se (za sada) krijem iza 'nadimka', znajte da je svaka od reči istinita, a svako od vas može sve proveriti u našoj svlačionici. Teško da će vam momci javno priznati sve Terzine grehe, ali sam siguran da će u 'ilegali' potvrditi sve što sam napisao. Ja Vas uskoro očekujem na konferenciji, pa da dotaknemo još neka pitanja", piše u mejlu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC