• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je Lalatovićev tim koji se nikad nije dogodio!

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde bio je gost redakcije MONDO. Razgovarali smo duže od sat vremena i dobili neke veoma zanimljive odogovore. Jedan od njih je...

 Ovo je Lalatovićev tim koji se nikad nije dogodio! Izvor: MN PRESS

Razapet između sećanja na Zvezdu koje je otišao kao traženi kapiten i suočavanja sa Zvezdom u koju se vratio kao neiskusan trener, Nenad Lalatović uspeo je ove jeseni, kako-tako, da izjednači učinak svog prethodnika Slaviše Stojanovića, uprkos odlasku velikog broja prvotimaca i hroničnoj neefikasnosti.

Kada je video da se šampionski tim nezaustavljivo rasipa, na parčetu papira u julu nacrtao je nešto što bi, mislio je, bila realnost u ovom trenutku i sastav sa kojim bi mogao da igra ono što želi, pa samim tim i napadne titulu.

Ali, taj tim se nije dogodio i sigurno je, neće se dogoditi...

O tome, ali i mnogo drugih stvari vezanih za jedan od najnezahvalnijih poslova u svetu fudbala - mesto trenera Crvene zvezde, Lalatović je govorio tokom jednočasovnog gostovanja u redakciji MONDA. Kompletan intervju sa našim gostom, temperamentnim tipom koji priča glasno, ali staloženo sve dok ne izgovori "Crvena zvezda", objavićemo u nedelju u toku dana.

Izvor: Mondo/ Goran Sivački



Da to jeste razgovor koji se ne propušta, donekle, nagoveštava i deo u kom smo se dotakli pojačanja. Igrača koji će doći, koji bi došli i koje je trebalo dovesti, ali...

"Znaš, kad sanjaš o nečemu, da imaš i igru i rezultate i da si forsirao mlade, samim tim napravio i novac za klub...", pitao nas je Lalatović u jednom trenutku i vratio se na prošlo leto.

"Imao sam taj tim u glavi, za koji verujem da bi mogao da iznese moje zamisli, da bi Zvezda s njim imala bar šest bodova više nego sada, ali nije se dogodilo".

Zbog čega?

"Zbog nekih 700, 800 hiljada evra".

Iste sekunde složili smo se oko toga da je Zvezda tu sumu obavezna da plati Gžegožu Bronovickom ove sezone. Recimo...

"To bi bio top tim, sa petoricom mladih igrača, uz koje bi šansu dobijala još bar petorica koji su se u međuvremenu nametnuli".

2/4


Ako je za utehu, mada je njegova ekipa na "minus 6", Lalatović je ove zime dobio Lukovića, a svi su izgledi da će doći i Krunić, koji sa menadžerom pregovara oko raskida ugovora sa Donjim Sremom. Regana i Čavrića, mladi trener moraće da nađe na drugom mestu ili u svojim redovima.

A, Babović?

"Hah...", samo se zagonetno nasmejao Lalatović.

Nećemo vas više mučiti, Lalatović jeste rekao koga je "video" u crveno-belom kako brani ono što su Dragan Mrđa, Miloš Ninković, Abiola Dauda, Boban Bajković, Filip Kasalica, Boban Bajković, a potom i Nenad Milijaš, ostavili u vitrinama...

"Ko? Pa, Rajković, Petković, Pavićević, Luković, Mijailović, Regan, Milijaš, Krunić, Lazović, Pečnik i Čavrić. Eto, tako sam bio zamislio... A, u međuvremenu bi se sigurno 'dogodili' Ristić, Jović, Grujić, Jovanović, ko zna ko još? Milijaš bi bio malo 'iza', da dođe po loptu, Luković bi bio tu da iznese, Regan da ubrza igru, Krunić bi imao presudan pas, Pečnik i Lazović ono što jesu, Čavrić u špicu. Imam ja i sada ideju šta bih i kako bih, samo da klub odluči šta nam je cilj, da li napadamo titulu ili podmlađujemo ekipu i pravimo novac", rekao je Lalatović i uputio ka suštini jednočasovne priče, koju vam donosimo u nedelju.

Ostanite uz MONDO...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC