• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda protiv Šahtjora, Kubanja, Olimpije...

Autor mondo.rs

Crveno-beli već znaju većinu svojih protivnika na zimskim pripremama.

 Zvezda protiv Šahtjora, Kubanja, Olimpije... Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbaleri Crvene zvezde, gotovo sigurno pod vođstvom sadašnjeg trenera Nenada Lalatovića, pripremaće se za "Zvezdino proleće" u Sloveniji, pa Antaliji.

Trener Lalatović dugo već angažovan je na ugovaranju prijateljskih utakmica, a za sada zna imena tri jaka rivala protiv kojih će crveno-beli "meriti" formu pred povratak u Beograd i napad na Partizanovih šest bodova prednosti.

Zvezda će od 18. do 28. januara boraviti u Sloveniji, gde će odigrati tri utakmie.

"Dve ćemo zakazati protiv lokalnih drugoligaša, a treću, pred povratak u Beograd, protiv nekog od jačih timova koji u tom trenutku bude u okruženju, da dva tima odigraju po poluvreme protiv sebi ravnog", rekao je Lalatović za MONDO.

Drugi deo priprema, šampion Srbije obaviće standardno u Antaliji, od 1. do 15. februara i za te dve nedelje odigrati čak šest, uglavnom, jakih mečeva.

"Za sada, imamo Kubanj, Olimpiju i Šahtjor. Čuo sam se sa Srnom pre neki dan i dogovorili smo se da zakažemo međusobni meč. Uskoro ćemo znati i imena ostalih rivala, uglavnom biće to jake provere", dodao je Lalatović.

On je izrazio nadu da će mu Uprava, ukoliko dobije poverenje da nastavi da vodi ekipu, obezbediti najveći broj pojačanja do 8. janaura kada je prozivka za početak zimskih priprema.

Za sada, u klub je došao Aleksandar Luković, Marko Cvetković je boravio u Ljutice Bogdana na finalnim pregovorima, a blizu potpisa su napadači Miljan Mrdaković i Džošua Parker, dok u Ljutice Bogdana čekaju rasplet situacije sa Radetom Krunićem.

Ipak, potreba za pojačanjima možda će biti još veća, jer je moguće da će jedan deo ekipe zatražiti rastanak sa klubom ove zime, po principu "opraštamo dug za čiste papire".

Opširan intervju sa Lalatovićem, koji je bio gost redakcije MONDO, pročitajte u nedelju u toku dana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC