• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Greško najomiljeniji igrač u istoriji Intera!

Uticajem hakera, verovatno navijača Milana ili Juventusa, na Internet sajtu Intera Vratislav Greško bio vodeći u kategoriji "najomiljeniji igrač".

 Greško najomiljeniji igrač u istoriji Intera!  Izvor: MONDO

Najslavnija utakmica Intera u stogodišnjoj istoriji je poraz od Lacija (2:4) u poslednjem kolu Serije A 2002. godine, a najomiljeniji fudbaler Vratislav Greško!

Ove dve vesti našle su se na zvaničnom sajtu Fudbalskog kluba Inter, na dan proslave stogodišnjice osnivanja. Reč je o napadu hakera, verovatno pristalica Milana ili Juventusa...

Urednici sajta povodom značajnog datuma pitali su navijače da izaberu najdraži gol, najveću utakmicu i najomiljenijeg igrača u bogatoj istoriji kluba.

Na zaprepašćenje svih "Interista" rezultati istraživanja pokazali su zapanjujuće rezultate. Za najomiljenijeg igrača izabran je Vratislav Greško, levi bek koji je odigrao katastrofalnu sezonu (2001/2002) za klub i koji i danas važi za jednog od najvećih promašaja Masima Moratija.

Da stvar bude gora, Greško je načinio dve kardinalne greške u poslednjem kolu Serije A, protiv Lacija u Rimu, kada je Inter doživeo brodolom posle vodjstva od 1:0 i izgubio titulu prvaka (2:4)!

Taj meč, takodje uticajem hakera, vodio je u kategoriji "najveća utakmica", dok na provokaciju nisu odreagovali programeri Intera.

Kada je uticaj hakera odstranjen, vodjstvo u izboru za najomiljenijeg igrača preuzeo je sadašnji kapiten Havijer Zaneti, dok u izboru za najveću utakmicu vodi pobeda Intera nad Milanom prošle sezone od 4:3.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC