• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrđa: Odlazim iz Omije, ali se ne vraćam u Zvezdu

Autor mondo.rs

Bivši centarfor crveno-belih, uprkos neuspehu svog kluba ne razmišlja o povratku u Srbiju. "Sigurno je da 99 odsto ostajem u Japanu, ali u drugoj ekipi".

Dragan Mrđa uspeo je gotovo nemoguće - za pet meseci je osvojio titulu sa Zvezdom, a onda je sa ekipom Omije ispao iz japanske Džej lige.

"Neverovatan podatak! Ali u Japanu ne gledaju tragično na ispadanje kao mi u Srbiji. Ovde je to normalno. Ove sezone titulu je osvojila Gamba, koja je pre dve godine ispala, a pre njih se isto desilo i Kašivi Rejsol. Obe ekipe su se bez problema vratile i uzele titulu. I kada se ispadne, budžet kluba ostaje isti, nema smanjivanja plata ili nekih pritisaka. Zato je Japan broj jedan", izjavio je za "Kurir" Mrđa.

On je, uprkos tome, zadovoljan urađenim u polusezoni u Džej ligi. Na 18 mečeva postigao je devet golova.

"Mene je Japan preporodio! Imao sam utisak da je tamo sve kako treba, ali nisam bio svestan da je i savršeno. Fudbaler u Japanu mora da misli samo na utakmice i treninge. Na tako nešto nisam bio naviknut ne samo dok sam nosio dres Crvene zvezde već i bilo gde da sam igrao".

Mrđa je otkrio da sigurno napušta Omiju, ali i da to ne znači da će se vratiti u Srbiju i Crvenu zvezdu.

"Neizvodljivo je u ovom trenutku! Imam ugovor sa Omijom, ali ću verovatno promeniti klub. Sigurno je 99 odsto da ostajem u Japanu", dodao je Mrđa.

Golgeter iz Vršca prati sve što se dešava u Zvezdi. Prija mu i to što je trener Nenad Lalatović nedavno izjavio da bi Zvezda sigurno odbranila titulu da je ostao u Ljutice Bogdana. Ipak, postoji nešto što zamera šefu stručnog štaba crveno-belih.

"Nenad Lalatović je odličan trener, ali preveliki zvezdaš! Mnogo stvari radi srcem, a to nije dobro. Čitao sam da bi garantovao titulu da smo Nenad Milijaš, Miloš Ninković i ja ostali u klubu i da je stigao Aleksandar Luković. Delim njegovo mišljenje", dodao je Mrđa, koji je prošle sezone u dresu Zvezde postigao 19 pogodaka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC