• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babović: Zauvek samo Partizan!

Autor mondo.rs

"Protiv Zvezde sam igrao tri puta, pobedio je i igrao nerešeno. Protiv Partizana samo jednom, kad je titula bila rešena. Toliko o tome ljubavi i sličnom".

 Babović: Zauvek samo Partizan! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Po svemu sudeći, Stefan Babović (27) lako bi mogao da se ove zime treći put vrati u svoj matični klub - Partizan.

Vezista Voždovca, bivši internacionalac, trenutno je u inostranstvu, gde razmatra opcije. I u prethodnim prelaznim rokovima dovođen je u vezu i sa Partizanom, ali sa Crvenom zvezdom, u kojoj navodno nije završio i zbog stava navijača.

U večeri kada je, prema saznanjima našeg portala, još jednom jasno nagovešteno da će se vratiti u Humsku, Stefan Babović oglasio se i na Facebook profilu, za koji se pretpostavlja da je njegov.

"Možete da spominjete Zvezdu koliko god hoćete, nisam prešao u nju i kad mi je najteže bilo posle povrede od šest meseci iz Španije, ni kada dva puta nisam zbog nefudbalskih razloga mogao da dođem u svoju kuću (PFC), gde sam porastao, ni kada mi je ceo stadion mojih Grobara zviždao, ni tada nisam pomišljao, makar više ne igrao voleću ga do kraja života. PFC forever in my heart", napisano je, kao i:

"Ovo samo zbog priča novinara o Zvezdi. Novinara koje poštujem. Čisto nek uzmu moje izjave iz prošle sezone na SOS-u i početku ove na Areni. Da se to objavi! Tri puta igrao protiv Zvezde, pobedio i igrao nerešeno. Protiv Partizana samo jednom izašao na teren kad je titular bila rešena. Toliko o tome ljubavi i sličnom".

Nije nemoguće da se sada iskusni vezista u poslednji čas odluči za neku drugu opciju, ali je realna mogućnost da će izabrati Partizan, iz kog je 2012. godine otišao u Saragosu, u kojoj se zadržao jednu sezonu, pre povratka u Voždovac.

Babović je prvi put otišao iz Partizana 2008. godine, kada je prešao u OFK Beograd, a put ga je dalje vodio u Nant, Fajnord, ponovo Nant...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC