• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anđelković se vraća u Zvezdu, Pavićević ostaje

Autor mondo.rs

Generalni direktor Crvene zvezde potvrdio u izjavi za "Večernje novosti" da će ofanzivni levi bek potpisati ugovor u ponedeljak. Govorio je i o odlascima iz kluba.

 Anđelković se vraća u Zvezdu, Pavićević ostaje Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Dušan Anđelković (32) definitivno se vraća u Crvenu zvezdu. Paraf na ugovor sa klubom za koji je nastupao od 2005. do 2008. staviće u ponedeljak, potvrdio je generalni direktor šampiona Srbije Zvezdan Terzić.

"U ponedeljak potpisujemo sa Dušanom Anđelkovićem, pri kraju smo razgovora sa Parkerom iz Domžala, nadam se i sa Krunićem, koji ima sporne papire. (Rade) Krunić i njegova agencija nisu sporni, sa njima je sve utanačeno, ali ne bih voleo da Zvezda uđe u bilo kakav administrativan spor. Ostaje nam još jedan ili dvojica napadača, gledamo, tražimo najbolja rešenja, svesni da nismo u situaciji da mnogo biramo", rekao je Terzić za "Večenje novosti".

Anđelković je svojevremeno u Zvezdu stigao iz Voždovca, a posle odlaska iz Ljutice Bogdana igrao je za Kodžaeli, Rostov i Krasnodar. Za ponedeljak je zakazana i promocija njegovog kuma - Aleksandra Lukovića, takođe povratnika među crveno-bele.

Ima li novosti u vezi sa odlascima sa stadiona "Rajko Mitić"? Zvezda se, za sada, definitivno rastala sa Nejcom Pečnikom (Džef Junajted) i Predragom Đorđevićem.

I iskusni Savo Pavićević bio je prethodnih nedelja "viđen" u Lirsu...

"Za Lazića, Lazovića i Kovačevića imamo konkretne ponude. Videćemo kako će se odvijati situacija. Mogu da odu Rakić i Gogić, jer imaju ponude iz Kine. Dogovor je da Savo Pavićević ostane, potreban je klubu. Zdrav je karakter, uz Lukovića i Anđelkovića daće stabilnost odbrani i mornoću svlačionici", dodao je Terzić.

Prema njegovim rečima, Aleksandar Katai dobiće još jednu šansu i takođe neće napustiti klub.

"Lično, očekujem mnogo ovog proleća od Kataija, koji je jedan od najboljih igrača lige, samo ako 'promeni glavu' i odluči da radi i živi sportski. Ako napravimo dobar balans sa iskusnima, Zvezda može da bude i rezultatski uspešna i da stvara igrače", objasnio je Terzić u intervjuu "Novostima".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC