• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počelo je: Zvezda suspendovala Mijailovića!

Autor mondo.rs

U danu kada se u novinama pojavio intervju Nikole Mijailovića, u kom kaže da mu je sin Zvezdana Terzića pretio ubistvom, klub ga je suspendovao, ali zbog drugog naslova.

Bivši kapiten FK Crvena zvezda Nikola Mijailović, za kog se veruje da bi mogao da bude autor nekoliko spornih (šifrovanih) pisama javnostu u kojima je žestoko napadnut generalni direktor šampiona Srbije, Zvezdan Terzić, do daljeg je suspendovan!

Međutim, kako je bilo nemoguće (ili bar jako teško) dokazati da je baš Mijailović autor pisama, iako su bila potpisana sa "Nikola Džoni" (što mu je nadimak), razlog njegove suspenzije je druge prirode.

Incident, o kom je MONDO pisao još dok je trajala polusezona, povod je za odluku FK Crvena zvezda da do daljeg suspenduje bivšeg kapitena.

"Zbog verbalnih uvreda i fizičkog napada na svog saigrača Miloša Bosančića, FK Crvena zvezda je protiv igrača Nikole Mijailovića, Disciplinskoj komisiji podneo zahtev za pokretanje disciplinskog postupka. Do okončanja disciplinskog postupka, FK Crvena zvezda je Nikolu Mijailovića suspendovao, odnosno odredio mu udaljenje sa rada", napisano je u kratkom saopštenju na portalu kluba, koje je potpisao novi predsednik Svetozar Mijailović.

MIJAILOVIĆ: TERZIĆEV SIN MI PRETIO DA ĆE ME ZAKLATI

MONDO je još tada, sredinom novembra, pisao o incidentu čiji su akteri bili Mijailović i Bosančić, a kada je završena polusezona, pritajeni sukob između Terzića i Mijailovića, veruje se, otišao je mnogo dalje.

Dotle, da se Mijailović na kraju požalio javno kako mu je Terzićev sin, Kostadin, pretio da će ga zaklati. On je to izjavio u intervjuu za "Informer", u broju od ponedeljka, a istog dana stigla je i odluka o suspenziji.

Šta je moguć epilog? Procenite sami...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC