• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bijeli 7. februara protiv Sarajeva

Autor mondo.rs

Partizan će tokom priprema u Antaliji, u dva navrata, odigrati osam kontrolnih utakmica, dok će jednu provjeru imati u Beogradu, protiv Sinđelića. Sarajevo rival 7. februara.

Fudbaleri Partizana poslije zvanične prozivke u Zemunelu počinju paklene pripreme za nastavak sezone u Superligi, u kojoj su tokom jeseni bili najbolji.

Crno-bijeli će do narednog utorka trenirati u svom sportskom centru, kada će se ekipa preseliti u Tursku, odnosno Belek.

Tokom te posjete Turskoj crno-bijeli će odigrati tri pripremne utakmice.

Prvi rival, 23. januara biće Dinamo Moskva, četiri dana kasnije igraće sa Cirihom, zatim će 29. januara odmjeriti snage sa Austrijom Beč.

Dva dana kasnije planiran je povratak u Beograd. Tokom kratkog, petodnevnog boravka u Srbiji, ekipa će odigrati i jednu test utakmicu - u sredu 4. februara provjeriće mogućnosti protiv Sinđelića, ekipe koju od ove zime trenira Gordan Petrić.

Dan nakon tog meča crno-bijeli će opet u Tursku, a nova baza biće hotel "Sirena" u Antaliji. Partizan će u tamo ostati osam dana, a osim treninga odigraće i pet test mečeva.

Crno-bijeli će 7. februara igrati protiv Sarajeva, dan kasnije takođe će izvršiti jednu provjeru sa rivalom koji će naknadno biti poznat, zatim će se sastati sa Liteks Lovečom iz Bugarske (10. februar), Mariborom (12. februar) i sa Đerom (13. februar).

Dan kasnije crno-bijeli će se vratiti za Beograd, tačno nedjelju dana pre zvaničnog početka proljećnog dijela Superlige Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC