• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski "čudotvorac" za zdraviji Inter!

Autor mondo.rs

Andreja Milutinović odskora je zadužen za oporavak od povreda u svim selekcijama "nerazura".

Dobar glas daleko se čuje!

Andreja Milutinović (35), koji je godinama radio sa najboljim srpskim, ali i inostranim fudbalerima, postao je treći Srbin u redovima Intera, posle Zdravka Kuzmanovića i Nemanje Vidića.

Milutinović se priključio stručnom štabu plavo-crnih, kao jedan od najpoznatijih svetskih kondicionih i trenera za oporavak igrača.

"Ovo je za mene veliko priznanje, ali i izuzetan izazov. Izuzetno sam prihvaćen u Interu i oduševljen onim što sam video. Inter je čudesan klub. Nije mi teško da provodim čitav dan u trening kampu Apijano Đentile", komentar je mladog srpskog stručnjaka, nakon prvih nekoliko dana na novom poslu.

Milutinović je godinama sarađivao sa igračima kao što su Dušan Tadić, Milan Biševac, Dušan Basta, Filip Đuričić... zatim Andrej Ševčenko, Darijo Srna, Anatolij Timoščuk, Tobi Aldervireld.

Tadić je o njemu rekao:

"Što je Mesi na terenu, to je Andreja u ordinaciji. Nekoliko puta je napravio pravi podvig lečenjem od povreda. Lekari Sautemptona su bili šokirani, kada sam se posle tri dana kod njega vraćao u klub kao nov".

Andreja Milutinović bio je uključen u rad U-21 reprezentacije Srbije, tri godine je bio u Metalistu iz Harkova, a povremeno su ga angažovali brojni veliki evropski klubovi.

Diplomirao je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, nakon čega se usavršavao na Institutu za biomehaniku u Finskoj.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC