• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić: Samo da nam završe stadion...

Autor mondo.rs

Popularni "Bambi" sa ekipom CSKA odrađuje pete po redu pripreme u španskom letovalištu Kampoamor.

Iza Zorana Tošića (27) je uspešna 2014, u kojoj je osvojio prvenstvo i Superkup Rusije, a u tradicionalnom izboru "Sportskog žurnala" bio proglašen srpskim fudbalerom godine.

Sa CSKA je imao šansu da se plasira u osminu finala Lige šampiona, ali je porazom od Bajerna završio na poslednjem mestu jake grupe, u kojoj su bili još Mančester siti i Roma.

To znači da Moskovljani na proleće neće igrati ni Ligu Evrope, nego da će moći da se koncentrišu na domaće prvenstvo, u kome zaostaju sedam bodova za vodećim Zenitom.

"Zenit je i prošle sezone bio prvi na zimskoj pauzi, pa smo uspeli da ga prestignemo. Moramo da učinimo sve što možemo da odbranimo titulu. Razlika je sedam bodova, ostalo je još 13 kola, tako da šansa postoji. Ako budemo igrali kao proletos, uspećemo. Ali, moramo prvo da se dobro fizički pripremimo", rekao je Tošić u intervjuu za zvanični klupski sajt.

On je u CSKA prešao leta 2010. iz Kelna i ovo su mu pete zimske pripreme sa klubom. Baza je ista - Kampoamor pored Alikantea.

"Sve mi je poznato. Prvih 10 dana su najteži, posle toga uključujemo loptu i sve postaje interesantnije. Boli, ali važno je da nema povreda".

"Bambi" ističe da ne bi imao ništa protiv da ostane u CSKA još dugo.

"Volim ekipu, trenera i grad. Ne vidim zašto bih rizikovao menjajući nešto".

Na pitanje da li u Moskvi ima nečega što mu se ne dopada, izdvojio je zimu i saobraćajne gužve, ali i neke olakšavajuće okolnosti.

"Kada je u Moskvi najhladnije, mi smo na odmoru ili na pripremama, tako da ne osećamo zimu kao ljudi koji stalno tu žive. Na drugoj strani, šteta je što gubimo po sat i po da bismo došli do našeg trening kampa. Svi željno čekamo da bude završen novi stadion i nadamo se da ćemo tamo i trenirati. Onda će sve biti perfektno".

Stadion "CSKA Moskva", čija je izgradnja počela 2007, trebalo bi da bude gotov tokom ove godione. Moći će da primi 30.000 ljudi, a zanimljivo je da će njegov sastavni deo biti soliter u obliku Kupa UEFA, prvog evropskog trofeja koji je osvojio jedan ruski klub.

CSKA je 2005. u finalu pobedio Sporting iz Lisabona rezultatom 3:1.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC