• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tores uništio Real!

Autor mondo.rs

Golovima u 1. i 46. minutu povratnik u Atletiko šokirao gradskog rivala i obezbedio ekipi plasman u četvrtfinale Kupa kralja, gde će se sastati sa Barselonom!

Autobus sa fudbalerima Real Madrida navijači su dočekali bakljadom. Tribine stadiona Santjago Bernabeu bile su obojene u zlatno uoči gradskog derbija sa Atletikom, ali je svečanost u čast Kristijana Ronalda brzo pala u drugi plan...

Portugalac je na teren izašao sa "Zlatnom loptom" koju je nedavno drugi put uzastopno, ukupno treći, dobio za najboljeg igrača sveta. Potom su sa priznanjima za mesto u najboljem timu 2014. godine, pored Ronalda, izašli i Toni Kros i Serhio Ramos, a Hames Rodrigez sa nagradom za najlepši gol.

Navijači su visoko podigli zlatne kartone i razvili sliku sa likom Kristijana Ronalda...

Sve je bilo "kraljevski", međutim, ubrzo je euforija nestala...




Atletiko je uspeo da pokvari žurku i odigra 2:2, što mu je zahvaljujući pobedi u prvom meču (2:0) bilo dovoljno za plasman u četvrtfinale Kupa kralja, u kojem će 99 odsto igrati protiv Barselone!

Katalonci od 22 igraju revanš protiv Elčea na svom stadionu, a u prvom meču slavili su 5:0.

Manje od jednog minuta trebalo je igračima Atletika da postignu pogodak, a strelac je bio povratnik među crveno-bele: Fernando Tores! Pepe je loše reagovao, Grizman to iskoristio da proigra ljubimca Atletikovih navijača.

Uprkos rano primljenom golu ekipa Karla Anćelotija konstatno je napadala i pretila, a to im se isplatilo u 20. minutu, kada je Serhio Ramos doneo izjednačenje. Golman Atletika Jan Oblak "zaplivao" je u prazno na centaršut Krosa iz prekida, pa Ramosu nije bilo teško da glavom pošalje loptu u mrežu.

Uprkos naletu Realovih fudbalera, drugo poluvreme počelo je na identičan način kao prvo! Ponovo su Grizman i Tores bili kobni po domaćine. Ovaj put posle očajne duge lopte Ramosa i sjajnog "lažnjaka" Toresa kojim je prevario Pepea...

Pre odlaska iz Atletika, Tores je samo jednom bio strelac protiv gradskog rivala, a od povratka dva puta u dve utakmice!

Opet, međutim, nije dugo trebalo Realu da izjednači. U 54. minutu Marselo je lepo proigrao Bejla, a Velšanin centrirao u kazneni prostor Atletika, gde je najspretniji bio Kristijano Ronaldo, koji je precizno šutirao glavom za 2:2.

 Dijego Simeone je, ipak, odlučio da ga u 58. minutu izvede iz igre i uvede Ardu Turana. Izmena je izvršena i u timu Reala, pošto se povredio Pepe, pa je umesto njega ušao Rafael Varan.

Ove promene nisu donele i drugačiji rezultat... Real je imao loptu u svom posedu, ali fudbaleri u belim dresovima nisu uspeli da se oporave od rano primljenih golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC