• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinidađanin, neće moći...

Autor mondo.rs

Vojvodina je čekala Šedona Vinčestera, ali je reprezentativac Trinidada i Tobaga sam sebe precrtao iz kombinacije da zaigra u Novom Sadu.

 Trinidađanin, neće moći... Izvor: MONDO/ Milutin Vujičić

Izvor: MONDO/ Milutin Vujičić

Centarfor Trinidada i Tobaga Šedon Vinčester je dogovorio uslove sa novosadskim superligašem, zbog čega mu je bila obezbeđena avionska karta za nedelju, ali je onda imao neke dodatne zahteve, zbog čega su mu se čelnici Vojvodine zahvalili i obavestili ga da ne treba da dolazi na probu.

"Vinčester je definitivno otpao iz kombinacije da dođe na probu u naš klub, jer je povisio uslove koje mi ne možemo da ispunimo", izjavio je za "Sport" Mićo Vranješ, operativac novosadskog kluba.

Vinčester, koji je prošle sezone igrao u Finskoj, navodno je pored ugovorenog obeštećenja tražio veću platu i 50 odsto od budućeg transfera kada bude odlazio iz Vojvodine.

Vranješ je istakao da Vojvodina radi na dovođenju pojačanja i da bi do odlaska ekipe na pripreme u Tursku, 25. januara, trebalo da bude poznato ko će postati novi član Voše. On je dodao i da će mladi golman Emil Rockov prolećni deo sezone provesti na pozajmici u Slogi iz temerina, dok će krilni napadač Nikola Mojsilović otići u Radnik iz Surdulice.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC