• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nisam nestašni dečko srpskog fudbala"

Autor mondo.rs

Aleksandar Mitrović tvrdi da svojim neobičnim proslavama gola nikoga ne želi da uvredi, da mu se ne vrti u glavi od "milionskih cifara" o kojima se priča, kao i da je ozbiljno shvatio kaznu belgijskog saveza

Aleksandar Mitrović briljira u dresu Anderlehta ove sezone. Puni protivničke mreže (postigao je deset golova, od čega dva u Ligi šampiona), prima komplimente na račun svoje igre, ali će morati da propusti naredna tri meča u domaćem šampionatu.

Reprezentativac Srbije trenutno je na jednomesečnom "prinudnom odmoru" do 8. februara, zbog nesportskog poteza na meču belgijske lige protiv Vesterloa. Jedan "lakat" koštao ga je suspenzije i prilike da razmisli.

"Kaznu Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Belgije shvatio sam kao priliku da se još više odmorim i snažniji dočekam nove obaveze. Bole tri meča 'izgnanstva' sa terena, ali ne volim da kukam za prosutim mlekom. jednostavno, to je za mene prošlost. Siguran sam da se više neće ponoviti", izjavio je za "Sportski žurnal" Mitrović.

On tvrdi da se još neke stvari, po kojima je bio prepoznatljiv u proteklom periodu, takođe neće ponavljati u budućnosti.

"Često su komentarisali moj izgled, odnosno moje neobične frizure. Ali ni tu više neće biti iznenađenja. prošle su me te bubice i o tim detaljima više ne brinem".

I njegove proslave golova bile su, u najmanju ruku, čudne... Ipak, Mitrović tvrdi da, bez obzira na to kako su nekima izgledale, nikada nisu imale za cilj da nekoga povrede.

"Svašta su pričali na tu temu. Mogu da sve to prokomentarišem samo jednom rečju - gluposti. Nikoga nisam hteo da povredim, niti da pošaljem vulgarnu poruku. Takav je trenutak. Desi se odjednom... u deliću sekunde. Ne planiram te detalje unapred", objasnio je najbolji igrač Anderlehta.

On je želeo da stavi tačku na još neke priče.

"Nisam nestašni dečko srpskog fudbala, kakvim mnogi hoće da me predstave. Znam šta sam prošao u karijeri i nisam slučajno iskoračio napred. A nisam 'zgazio' ni pola puta", dodao je bivši igrač Partizana.

Tvrdi i da uprkos "suludim brojkama" koje se spominju u vezi sa njegovim potencijalnim transferima u Englesku, Nemačku, Španiju,Rusiju... ne "gubi glavu".

"Glava je na svom mestu. Neću da se osvrćem, niti da se bavim pretpostavkama. Zna se moj posao - da postižem golove i da budem što bolji na terenu. O svim ostalim detaljima karijere brine tata Ivica. I ranije je donosio odliučne odluke, a tako će biti i u budućnosti. Ostajem u Anderlehtu sigurno do leta", dodao je Mitrović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC