• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Da se Krunić pita, već bi bio u Zvezdi

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde uoči odlaska u Sloveniju pričao o timu i koje pozicije bi još voleo da pojača. Nije želeo da obeća 15 pobeda jer smatra da je to nemoguće ostvariti.

 Lalatović: Da se Krunić pita, već bi bio u Zvezdi Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

U Crvenu zvezdu su tokom januarskog prelaznog roka stigli Aleksandar Luković, Dušan Anđelković, Miloš Cvetković, Saša Stojanović, Džošua Parker, a u ponedeljak će ugovor potpisati i Gbolahan Salami.

Veći deo želja trenera Nenada Lalatovića je ispunjen, ali ne i ona o angažovanju Radeta Krunića, 21-godišnjeg ofanzivnog veziste Donjeg Srema.

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine od letos je na meti crveno-belih, a neposredno pred put u Sloveniju na prvu fazu zimskih priprema Lalatović ga je ponovo pomenuo.

"Žao mi je što se još nismo dogovorili. Očigledno ima problem sa menadžerima koji ga vode i mislim da to samo njemu ne ide u prilog, jer još nije našao klub. Pre godinu dana šest meseci je propustio zbog slične situacije", konstatovao je Lalatović.


"Kada sam pričao sa njim i njegovim ocem izrazili su želju da se priključi Zvezdi, ali očigledno to ne zavisi od njega, već od njegovih menadžera. Da se on pita, odavno bi bio u Crvenoj zvezdi. To je njegov san, ali ne pita se on nego njegov menadžer, a jako je teško da nađemo zajednički jezik sa njim. Nadam se da će na kraju popustiti i pustiti Krunića da dođe u Zvezdu, jer kada bude odlazio iz Zvezde profitiraće i on i njegov menadžer i klub, naravno".

Trener crveno-belih je dodao da bi do kraja prelaznog roka voleo da vidi i još jednog igrača na poziciji krila u svom timu.

"Na tom mestu imamo samo trojicu. Ostaje Lazović, tu su Katai i Gavrić, tako da moramo da imamo još jednog krilnog igrača".

Lalatović je potvrdio da su u toku pregovori između Darka Lazovića i Đenove, ali veruje da će kapiten ostati do kraja sezone na "Marakani".

"Ima još šest meseci ugovora, ali sam čuo da je u pregovorima sa Đenovom i ako bude završio to, on će od juna biti njihov igrač. Nadam se da ću narednih šest meseci moći da računam na Lazovića, ali igraće samo ako u glavi bude maksimalno spreman i ne bude razmišljao o drugom klubu već samo o Zvezdi", izričit je Lalatović.

Što se tiče onih koji su angažovani ove zime, za sada su se dobro pokazali.

"Po onome što sam do sada video, jako sam zadovoljan novim igračima", istakao je Zvezdin trener.

Izvor: MN PRESS Usledio je potom i poseban osvrt na dvojicu stranaca, Džošuu Parkera i Gbolahana Salamija, koji će uprkos pričama da je fizički nepripremljen potpisati ugovor sa crveno-belima.

"Parker je špic igrač. Po potrebi može da igra i na krilnoj poziciji, proveriću ga u pripremnim utakmicama i na tom mestu, ali ono što sam video na treninzima, on je centarfor... Žao mi je što Salami ne ide sa nama. On će ostati u Beogradu da radi sa Ivicom Momčilovićem narednih deset dana. Bitno je da se što bolje fizički spremi, a ekipi će se priključiti kada se vratimo iz Slovenije".

Lalatović je upitan i da li će Crvena zvezda na proleće imati jači tim nego jesenas.

"Videćemo kada počne prvenstvo. Ne bih želeo da govorim unapred. Treba ekipa da se uigra i da se sklope sve kockice".

Zvezdin strateg osvrnuo se i na komentar Partizanovog trenera Marka Nikolića da ga "plaši" najavljenih 15 pobeda crveno-belih u drugom delu sezone.

"Nikada nisam obećao sve pobede, jer se vodim lošom politikom kolege koji je to izjavio, pa nije uspeo. Pobediti 15 utakmica je prosto nemoguće. Ja mogu samo da obećam da će moji igrači davati maksimum od utakmice do utakmice. Ko god kaže da će pobediti 15 utakmica očigledno ne radi svoj posao dobro i ne vidi fudbal kako treba", "pecnuo" je Lalatović kolegu sa crno-bele strane Topčiderskog brda, koji je pre godinu dana najavio da ide na 15 pobeda sa Partizanom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC