• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Joco Stokić: Odlazim, ostajem, pa idem, pa...

Autor mondo.ba

...ostajem!

Napadač Borca Joco Stokić ipak će ostati u banjalučkom klubu i u proljećnom dijelu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sapunica oko njegovog odlaska ili ostanka u nedjelju je u razgovoru za naš portal dobila "epilog" izjavom da će u ponedjeljak odnosno danas otići na Gradski stadion i raskinuti ugovor s "Velikanom iz Platonove" zbog neizmirenih dugovanja.

"Razgovarao sam s predsjednikom (Draško Ilić, prim, aut) koji mi je potvrdio da klub nije u mogućnosti da izmiri obaveze prema meni i prijateljski smo se rastali. Dogovorili smo se jedino da ja oprostim Borcu dug, a oni meni daju raskid ugovora. Razumijem da je situacija u Borcu izuzetno teška u finansijskom smislu i najbolje je da se raziđemo", rekao je Stokić za MONDO u nedjelju.

Dan kasnije, takođe u razgovoru za naš portal, prvi čovjek Banjalučana Draško Ilić je podvukao da je ostavio malo vremena najboljem strijelcu crveno-plavih sa šest golova prethodne jeseni da još malo razmisli...

Poslije nove runde pregovora obavljene danas (ponedjeljak), centarfor Borca se predomislio sudeći po izjavi datoj portalu "Borac-sport".

"Za sada mogu da kažem da je postignut određeni dogovor i da ću braniti boje Borca i na proljeće, što je u ovom trenutku najvažnije. Načelno je dogovoren način isplate duga koji klub ima prema meni, postepeno će se isplaćivati i to je sve što u ovom trenutku mogu da kažem", istakao je Stokić.

Bez obzira na oprečne informacije, vijest o njegovom ostanku jako će obradovati pristalice banjalučkog kluba koji u nastavku sezone ima realne šanse da se bori za plasman u Evropu iako izabranici Vinka Marinovića nemaju taj imperativ postavljen od rukovodstva.

Ali, od navijača vjerovatno imaju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC