• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO na pripremama Zvezde: Sveže i provereno!

Autor mondo.rs

Reporter redakcije MONDO boraviće u Sloveniji do kraja prvog dela priprema FK Crvena zvezda. Pratite rad crveno-belih na našem portalu.

Od danas, pa do povratka crveno-belih sa prvog dela priprema u Sloveniji, sve vesti, reportaže, intervjue, slike, snimke, komentare i eventualne transfere možete čitati na portalu MONDO.

Naš novinar Jovan Terzić boraviće i ovog puta u Termama Čatež, gde se šampion Srbije pripremao i prethodnog leta i gde je MONDO bio prisutan i tada.

Seriju reportaža sa lica mesta počinjemo već ovog popodneva, kada ekipa Nenada Lalatovića igra prvi od najmanje devet pripremnih mečeva ove zime, a protivnik je slovenački trećeligaš Tomlin. Već sada, poznato je da će nastupiti dva različita tima i da niko neće na terenu provesti više od 45 minuta.

Potom, 24. i 27. januara, Crvena zvezda igra protiv Ankarana i Kopera.

Na našem portalu čitajte o borbi za mesto u špicu napada Zvezde (gde, evo odmah da vam saopštimo, početnu prednost ima Džošua Parker, ali ništa nije rešeno), zatim o mogućim odlascima Aleksandra Kovačevića u Ajntraht (zapelo je, moguć je i ostanak i odlazak na drugu destinaciju). Čitajte i o dilemi da li bi ove zime trebalo zaraditi nova na prodaji Darka Lazića ili Bogdana Planića, s obzirom na to da je klubu urgentno potreban novac za registraciju novih fudbalera i, ništa manje urgentno, borbu za UEFA licencu.

Ostanite uz MONDO!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC