• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Na pomolu još jedan potpis

Autor mondo.rs

Crveno-beli razmatraju produžetak saradnje sa Termama Čatež... Igrači na pripremama u Sloveniji imali lakši dan od prethodnih.

/Od reportera MONDA sa priprema Crvene zvezde/

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak su imali samo jedan trening. Posle desetak dana žestokog tempa i uspešne provere protiv Tolmina (3:0), trener Nenad Lalatović dao je igračima da se malo odmore.

Ekipa je na pomoćnom terenu stadiona u Kopru radila lagane vežbe istezanja i kontrole lopte, zatim opuštenim ritmom isrčavala krugove, a potom se preselila u teretanu na fitnes.

Posle dugo vremena, ravnopravno sa ostalim prvotimcima radio je i Novak Martinović. Defanzivac koji se povredio pre više od godinu dana trenirao je proteklih meseci uglavnom samostalno, ali je Lalatović odlučio da ga povede na pripreme iako je pitanje kada će ponovo biti spreman da zaigra.

Na raspolaganju treneru opet je bio Darko Lazić, koji je imao dan pauze zbog stomačnih problema, ali je nešto ranije od ostalih teren napustio Aleksandar Kovačević. Vezista, čija je sudbina u crveno-belom dresu još neizvesna, imao je problem sa listom, pošto je u sredu tokom utakmice sa Tolminom dobio jak udarac.

"Ništa ozbiljno, već sutra će trenirati normalno", rekao nam je sekretar stručnog štaba Goran Negić posle treninga.

Po povratku u hotel Žusterna održana je zajednička konferencija za medije Crvene zvezde i domaćina iz Termi Čatež.

"Aktuelni ugovor potpisan je 2013. godine i ističe u junu, ali počeli smo pregovore o nastavku saradnje", otkrio je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić i dodao:

"Dosadašnja saradnja je bila izuzetno plodonosna, što potvrđuje i titula. Nadam se da će Terme Čatež biti naši gosti u maju, kada budemo ponovo slavili to što smo šampioni".

Trener Nenad Lalatović je pohvalio uslove za rad koje njegov tim ima u Sloveniji i dodao da se nada da će pripreme koje su organizovale Terme Čatež, doprineti da se odbrani trofej osvojen prošle sezone.

Tada se ubacio Zvezdan Terzić.

"I ako ne odbranimo titulu, nadam se da ćemo nastaviti saradnju sa Termama Čatež... Zvezda je svesna svoje odgovornosti, ali ne želimo bilo šta da namećemo treneru i igračima".

Generalni direktor slovenačke kompanije, Sebastijan Selan, najavio je da se u sklopu pregovora o produžetku saradnje razgovara i o mogućem pokretanju kampa za mlade igrače, kao i pripremnog turnira u kojem bi pored Zvezde i Kopra učestvovali još neki timovi iz regiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC