• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta to Real radi: Stiže još jedan tinejdžer?!

Autor mondo.rs

U danu kada je u Madridu predstavljen Martin Edegard, s platom od 100.000 evra nedeljno, pojavila se vest da Real planira da dovede još jedno 16-godišnje čudo.

Ono što su Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi u seniorskom fudbalu, u kategoriji do 17 godina bili bi Martin Edegard i Hakim Mastur.

Prvi je potpisao za Real Madrid i dobio nedeljnu platu od 100.000 evra, a drugi bi mogao uskoro da potpiše, mada će to ići malo teže, nego u Edegardovom slučaju, utoliko što je Mastur u sistemu velikog Milana.

Ipak, iskustvo nas je naučilo da Real, na kraju, uradi ono što zacrta.

Naime, Milanov čarobnjak s loptom, arapskog porekla i italijanskog državljanstva, i dalje ne dobija priliku u prvom timu, uprkos tome što je prevazišao svoje godište, o čemu svedoče njegove statistike sa utakmica mladog tima "rosonera", ali i snimci koji se mogu videti na YouTube kanalu.

Mastur jer naročito postao popularan kada se pojavio u jednoj reklami, tik uz Nejmara iz Barselone, sa zadatkom da pokaže šta zna u kontroli lopte i žongliranju. Opšti utisak je bio da Mastur ni u čemu ne zaostaje za poznatijim kolegom, štaviše ima onih koji tvrde da su Italijanovi trikovi bili teži za izvesti.

Milan se sigurno neće tek tako odreći najvećeg talenta kog ima u pogonu, ali nije tajna da se drugi najtrofejniji klub Evrope, posle Reala, nalazi u teškom finanijskom položaju, što je nedavno priznao i tvorac moćnog Milana s kraja 80-ih i početka 90-ih, Silvio Berluskoni.

A, Real? Na vrhuncu finansijske, organizacione i fudbalske moći, zašto ne bi razmišljao pet godina unapred?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC